Meliko Babytwo2 evet ya beta yükselecek mi kalbi atacak mı taraması nasıl geçecek vs hiç biri yok missss😂😂
-Mayis2023- Kayra07 hamile olduğumu bilmeden antibiyotik kullandım. Çok şükür her şey yolunda içini ferah tut canım bir şey yoktur hatta doktorum zaten antibiyotik bile verdiğimiz durumlar olabiliyor demişti enfeksiyon tedavisi gerektiğinde örneğin .🤗
Kayra07 -Mayis2023- çok teşekkür ederim İçimi ferah tutmaya çalışıyorum 🌸her şey yolunda diye hissediyorum 🫶🏻
Kayra07 Fatmaemir42 çok yakınmışız ben de 12 haftalık hamileyim taramalarda umarım temiz çıkar ikimizin de 🌸
Zynpbr00 Kayra07 Dişimi çektirmiştim hamileliğim başinda bilmeden antibiyotik kullanmiştim bir sorun olmadi çok şükür
Angelmom_ Benim kuzenim hamile oldugunu bilmeden dogum kontrol hapi icmisti, bebegi düştü adet oldugunu sanmis bir et parcasi dusunce doktora gitti düşük oldugunu ogrendi
Aysiuys Bende antidepresan kullanıyorum mecburum ama gebelik olma ihtimali var bıraktım şimdi ama 1 ay kullandım korkuyorum bişey olmuşmudur diye
Kayra07 Aysiuys merhabalar korkmayın ben de çok korktum şu an 23 haftalık olduk tüm taramaları yaptırdım bir sorun çıkmadı şükür. Umarım bu mesajım size iyi gelir. 🌸🫶🏻
Cansr Kayra07 ablam bilmeden çok ilaç kullanmıştı korunmak için hap kullanmıştı doktora söylemişti doktor demiş korkma kolay kolay bebeğe birşey olmaz
Kayra07 Cansr çok teşekkürler yazdığınız için. 23 haftalık olduk tüm taramaları yaptırdım şükür iyimiş. 🙏🏻🌸
Nevaninannesi Kayra07 ben hamile olduğumu bilmeden tatilde çokça alkol, sigara vs aldım. Ama Allah büyük gerçekten.zaten büyükler der ki hamilelik öğrendiğin anda başlar ☺️İçini ferah tut
Kayra07 Nevaninannesi çok teşekkürler yazdığınız için. 23 haftalık olduk tüm taramaları yaptırdım şükür iyimiş.🌸🙏🏻