Melded Selam kızlar henüz 3 aylık hamileyim indirimde bebek bezi stoklamak istiyorum ama hangi marka ve kaç adet almalıyım bilmiyorum. Sleepy iyi diye duydum ama bazı yerlerde de sızdırıyor üst baş değişmek zorunda kalıyorum gibi yorumlar okudum o yüzden prima mı alsam ? Günde kaç adet değiştiriliyor? Hangi bedende kaç paket almalıyım yardımcı olurmusunuz?
Hunal Melded bence stoklama gibi hata yapma canım çünkü her bezin dokusu farklı oluyor bazı bebeklerde pişik yapıyor. Bunu bebeğine uygun olup olmadığı doğmadan anlayamazsın. Kızım da ben 2 numaradan başlamıştım çünkü kilolu bir bebekti.
Hunal Melded ancak şu şekilde yaparsan senin için çok avantajlı olur. Bebeğin doğar bir ay bakarsın hem numarasına bende hangi markanın iyi geldiğini. Ondan sonra stok yaparsın. Çünkü her ay neredeyse zam geliyor.
HavvaK Melded ben 210 adet 2 no Sleepy aldım. Tam yetmişti. 1 no çok küçük bence gerek yok. Oğlum 3.70 gr doğmuştu
Btlklnc Melded cevremdekı herkes benden once dogum yaptı. Herkesın yorumu şu oldu en basta ne alırsan cocuk cogunluk ona alısıyor. Ben slepy aldım bir numaradan 168 tane 2 numaradan 126 tane son aylarda da 3 numara alırım :) ılk aylarda su gibi gidiyormus zaten bebek bezı
sari-uggli-mehmet-aga sleepy bio natural iyiymiş. bez stoklamak iyi bir şey değil sonra elinizde kalır. sadece gunde 10 tane bez kullanacak sekilde yenidogan yani 1 numara olandan 150-200 adet alın. 2 numara olandan da aynı sekilde.. daha fazla almayın bence.
eylulmomm @Melded ben Sleepy kullanıyorum 2 buçuk ayligiz daha tasma yapmadı stok yapmak doğru olmaz bence sürekli büyüyorlar bazıları çok kilo alırken bazıları az alıyor ben 1 numara 1 paket kullandım sadece 100 lüydü sanırım daha sonra 2 ye geçtik 15 günlükken hala 2 numara kullanıyoruz bu bitince 3 alcam kızım hiraz az kilo aliyo 2 numaradan 4 veya 5 paket kullanmisizdir ama bebeğe göre değişir o yüzden stok doğru olmz bence
eylulicten Melded ben prima premium care almistim, 1 haftadir kullaniyorum tek bir sizinti kiyafete bulasma bile yok. Zaten prima bu isin ustasi benim bebekligimden beri var. Bence primadan sasmayin bebegimde de henuz bir alerjen bir sey yapmadi
Ozgee123 Ben slepy bio natural 1 numara 128 adet aldım bakalım bebiş sevcekmi belki bide yedek marka molfiks 2 numara alırım az
Mavikalem Melded Molfix açık mavi renkli paket iyi. Çok fazla alma numaralardan birden küçülüyor bezler. İlk zamanlar günde ortalama 8-10 adet bez gidiyor . Bir de her bez her bebeğe olmuyor denemeden anlamazsın o yüzden fazla alma
Dilayesen97 Ben içerik çok araştırdım sleepy bio natural de karar kıldım, 1 numaradan 2-3 adet 2 numaradanda 5-6 adet aldım. Paketi açmadım olduki alerjik bir durum olursa ikinci el sitede satışa koyarım diye düşündüm. Herşey çok pahalı malum 😁