27muge27 Kızlar 35 haftalığız bebeğimin boynuna kordon dolanmış ama doktorumuz eline dolanmadığı sürece bir sıkıntı olmayacağını söyledi daha önce bu durumla karşılaşan varmı 🤔
QUEEN0888 27muge27 34 deyım bendede dolanmış.ınşeAllah açarlar 🤲🏻35 haftada kontrolde bakıcaklar.Aslında dolanma 2 kere olunca sakıncalı oluyormuş.
minnos6 27muge27 benim ilk oğlumda dolanmsti benim doktorum ciddiye aldı hergün nst ve 15 hareket istiyorum dedi 13 bile kabul etmiyorum dedi 33 haftada dolanmsti 35 haftada ciger gelistirici vurdu hastaneye yattm nst düzelince biraz daha tutalm dedi 37 dogum oldu sezeryan
Melike_nur53 Benim kızımdada 2 kere dolanmıştı normal doğum oldu ama çok şükür kafası geldiğinde ebe dur dedi kordonu açtı ve idaha ıkın dediğinde hemen geldi dünyaya kızım 🤲🏻
Bbhr0_ 27muge27 benim kaçıncı haftadan beri dolanık nırmal birşey olduğunu söyledi doktorum 38. Haftama geldim hareketlerini takip ediyorum hergğnde nst girmiyoruö öyle
27muge27 Benim doktorumda hareketlerini takip et dedi şuan doğsa doğar ama anne karnındaki 1 saati bile dışardaki hayatımdan daha önmeli dedi iki hafta daha bekleyelim alalım bebeği dedi genede insan endişeleniyor sağsalim gelsinler inşallah