Nazli-61 Kızlar Detaylı ultrasona gireceğim haftaya devlet hastanesinde, sonuç doktora gidiyormuş.Ne zaman çıkıyor sonuç o gün içerisinde mi,değilse ne zaman yaptıran varsa yardımcı olur musunuz
hayalperest2310 Nazli-61 aynı gün bakarken yanınızda söylüyor zaten canım herseyi yorumluyor bakarken
Mervegedik22- Nazli-61 hangi hastaneden aldınız randevuyu bende Anadolu tarafında oturuyorum bı türlü bulamadım randevh
Duygumert Nazli-61 detaylı ultrasonu yaparken size bilgi veriyorlar zaten ama sonuçlarda rapor seklinde bir iki günde sisteme düşüyor benimki öyle olmustu
Yaprak_erdu Benden detaylı ultrasona girdim sonuçlarımı falan hepsini aldım Detaylı ultrason sonuçlarını Haftaya da randevu aldım devletten doktoruma göstereceğim özelden gittiğin zaman Doktor zaten muayene yapıyor orada da hemşire zaten bilgisayara yazıyor ondan sonraya çıkarıyor bir dosya okuyup bize veriyor bir de bir tane de CD veriyor yazıyor ölçülerini falan alıyor işte onlar
Nazli-61 hayalperest2310 ama şöyle benim kendi doktorum bakmayacak detaylıda 2 kat aşağıda ultrason odası var orda bakacaklar orda ki doktor da söyler mi acaba
hayalperest2310 Nazli-61 söylerler ya niye söylemesin boşuna mı giriyoruz bilgilendiriyorlar canım kafana takılanı sende sor çekinme ☺️