Minikmucizelere Kürtaj sonrasi ne zaman hamilelik oldu bana moral olabilecek var mi Dış gebelik geçirdim üç ay korun dedi doktorum korunduk artık korunmsyi birskicam tez zamanda sağlıklı nasip olur inşallah 🙏
Aysehsdmr Minikmucizelere öncelikle geçmiş olsun canım. Bana doktor en az 2 3 ay en çok 6 ay korun ddi bende 6 ay korundum toplam 8 ay sonunda kaldım şuan 16 haftalık hamileyim 😍 darısı sana olsun inşallah sağlıkla 🤲❤️
eylulmihrasmom Minikmucizelere bende 6 ay önce düşük yaptım kürtaj olmak zorunda kaldım. 6 aydır korunuyordum bu ay bıraktım ama maalesef adet oldum bekliyorum bakalım tez zamanda kalırız insallah
DilanDelal Minikmucizelere Geçmiş olsun. Ben de Martta kürtaj oldum korunmadık hiç yumurtlama günlerini de takip ediyoruz ama hâlâ kalamadım. Doktorum da çok emin bir şekilde bir ay sonra görüşürüz demişti rahminde sıkıntı kalmamış demişti. Bu ay da olmazsa tahliller+ rahim filmi çekilecem
FatosNazim53 Minikmucizelere Bana hiç korun demedi çocuk düşünebilirsiniz dedi. 8 ay sonra hamile kaldım.
Esila201619 Bende düsük yaptim bi ay korunmadan iliskiye girdim ama bende tutmadi malesef. Insallah hamile kalirz bi an önce 🙏🏻
Minikmucizelere Esila201619 inşallah her gun dua ediyorum tum isteyenler için ve hamileliği zor gecenler için 🙏
momqq O insandan insana değişiyor kimisi hemen öbür ay kaliyor bn 2 sene önce yaptm düşük hala olmuyor bekliyorm hiç bi skınti olmamasina rağmen hayırlısı diorum artk 🌼
momqq Minikmucizelere bnce doktor tedavisi altinda ol bi sürü seçenek var bn artk umudu kestm yanasmiyorm 😏
Sercee Minikmucizelere tawsiyemdir nacizane bende ilk gebeliğimde kürtaj oldum boş gebelikmiş.3 ay bekledik karı koca 2 rekat namaz kılarak denedik bin şükür tuttu ilk aydan we 16 haftalık hamileyim🙏
Minikmucizelere momqq ben 17 ayda hamile kalabilmistim o da dış gebelik oldu moral olarak zor geciyor kafaya takiyorum tekrar uzun sure olmazsa diye İlk bebiş olacak oluverse keşke 😓
FatosNazim53 Minikmucizelere evet canım hatta olmuyor diye doktora da gittim. Doktor iki ay daha dene eğer yine olmazsa gelirsin testler yaparız demişti. Bı sonraki ay hamile kaldım. Rabbim ne zaman verecegini biliyor.
momqq Minikmucizelere çok yıpratıcı bi süreç gerckten ama umut kesme aşılama var tüp bebek var olur insAllah bizim de sınavımız buymuş 🙄
Pemberuya Minikmucizelere ben ilk gebeliğim 6. Ayda oldu kalbi durdu kürtaj oldum 2 ay korundum Haziran itibariyle tekrar bu ay haberi alabildim💞 inşallah sizede kısa sürede tekrar nasip olur 🌸🌸🌸
Minikmucizelere Pemberuya inşallah ya ztn 17 aydır istiyoduk tam oldu o da kürtaj oldu tekrar uzun surmez inşallah en kısa zamanda sağlıklı olur inşallah 🙏