Bebeto6161 Oksapar 0.4 sabah kullanıyorum akşam coraspirin 100 lük kullanıyorum. doktorum coraspirin gibi sulandırı etkisi olduğunu söyledi ve ocean methly balance verdi ve coraspirini bırakmamı istedi size de veren oldu mu yardımcı olur musunuz
Tugba_42 Bende kullanıyorum bende de pıhtılaşma var ben iğne kullanmıyorum ecopirin hap ve bu vitamini kullanıyorum sabahları kahvaltıdan sonra 5 er dakika arayla atıyorum
Bebeto6161 Tugba_42 teşekkürler cevabın için ben 12 haftalığım ve oksapar sabah akşam coraspirin kullanıyorum şimdi aynı görevi alacak dedi ve coraspirini bırakmamı istedi bende yinede bilgi almak istedim benim gibi olan var mı korkuyorum halen iki düşük olunca
Tugba_42 Bebeto6161 bende 3 düşük yaşadım şuan 8 haftalığım doktoruna güven inşallah birşey olmaz bende korkuyorum tabi ama doktor ne derse o şekilde kullanıyorum takdir Allah’tan inşallah sağ salim alırız bebişlerimizi kucağımıza 🙏🌸
Bebeto6161 Tugba_42 yok bıraktırdı folik asiti zaten içinde var dedi aynı zamanda multivitaminmiş dinledim doktoru ama içim rahat etmedi yinede
Tugba_42 Bebeto6161 evet bende içinde folik asit yazmayınca yok sandım ama banada doktorum var dedi neyse hayırlısı olsun doktorumuzu dinleyelim kontrolünüz ne zaman
Bebeto6161 Tugba_42 aynen dinleyeceğiz ben sık gidiyorum iki haftada bir en geç üç haftada bir korktuğum için aralığın ilk haftası gideceğim yine