Fatos-7 8+5 deyiz ev yemeği vs şeyler yiyemiyorum yediğimi çıkarıyorum bulantı için önerisi olan varsa yazabilir mi?
ipekmom_ Fatos-7 18+3 ve günde 2prilam içmeme rağmen feci şekilde kusuyorum 😞 doktora danışarak prilam kullanabilirsin bünyeye göre değişiyor çoğu kullananda baya etkili
2kidsmoms Fatos-7 mide bulantısını önleyen bileklik kullanmıştı arkadaşım iyi geldiğini söyledi araştırın bir isterseniz ilaçtan önce
Fatos-7 2022bebeki geçen hafta kontrole gittiğimde herhangi bir ilaç başlayamayacağını söylemişti doktor çok kötü olursan hastaneye alırız serumla kendine gelirsin dedi
Bilinmeyenbiri 15+1 deyim ne yaptım ne yedim ne içtimse geçiremedim sürekli midem bulanıyor hep banyodayım her sabah bulantıyla uyanıyorum akşama hafifliyor bu sefer de mide yanması başlıyor. Ben kabullendim çekeceğim diyorum artık
KKTCHatiralari Fatos-7 mide ekşimesin birebir ama mide bulantısına olur mu bilmiyorum denemekte fayda var bide susam iki çay kaşığı at ağzına çiğne ye bakim inşallah iyi gelir yazarsın 🥰