Sevim- Sunadmrln ebeler suyunuz gelince yada sancılar 10 dk da bir 5 dk bire düşerse gelin diyorlar ılık duş al beline beline su tut squat yap yürüyüş yap
Imu Sunadmrln hemen gitme sancılarını hissediyorsan düzene girince git hastaneye. Evde sancılarını çekmeni tavsiye ederim. Dinlen ılık duş al squat yap. (Nişanım geldikten 3 gün sonra doğurdum)
HavvaK Sunadmrln sancılarınız beş dakkada bire düşene kadar gitmeyin bence. Evinizde daha rahat olursunuz o yüzden de açılmalarınız daha güzel ilerler 🙃
Gizemmisler Bence hemen gitme hastane stresindense evde rahat rahat çekersin sancılarıni sıcak suya falan oturabilirsin
Sunadmrln Imu benim normalde pazar günü suni ile doğum yaptırcak doktor o zamana kadar bekliyim en iyisi suyum gelmezse
Imu Sunadmrln tabiki Sancını takip et illa suyun gelecek diye bi kesinlikte yok. Sen zaten anlarsın ilk doğum olsa bile. Allah kurtarsın bi avazda inşallah çok çok güzel geçer doğumun
Tatlimm Koyu sarı bi akinti da nişan gibi degilmiydi kanli degil ama afedersiniz ayirt edemedim bi an benim de sari renkli akintim geldi gece kasiklarim midem karnim cok agriyo 34 haftalik daha
HanifeAhmet Sunadmrln düzensizse gerek yok gitmene ama kendini kötü hissedersen yinede git tabiki için rahat eder en azından sağlıkla gelsin bebiş 🙏