Susamtohumununannesi Hemsireanneeeee oy maşallah rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin isteyen herkese yaşatsın allahım bu güzel duyguyu
Yazilimcianne Hemsireanneeeee ben kalp atışını 6 da duydum doktor garanti olsun diye bekliyordur ama bilki mide bulantın başladığı an kalp atışı başlıyor ben doktora bunu şikayet olarak söylemiştim doktor kalp atışları güçleniyor sevin demişti
Allahkahretmesin1 Hemsireanneeeee sağ salim al kucağına inşallah 6+6 oldum bugün duydum ben de kalp atışını 😊
Bebekliannee 8+1 oldum. Bugün gittim doktor izine çıkmış 5 Aralık’ta gelecekmis o zamanda 10 haftalık oluyorum. Daha kalp atışını duymadım. Bulunduğum yerde tek doktor var oda gitmiş izine . Gelmesini mı beklesem sorun olur mu ya 10.haftada gitsem
Hemsireanneeeee Bebekliannee yoo herhangi bi sorun olmaz , ama stres yaşayacaksan başka bi doktora git bence
Bebekliannee Hemsireanneeeee uzak ya diğer hastaneler uzaklık sorun değil yine gidilir de randavu çıkmıyor yine 15 gün sonraya atar yine 10 haftalık oluyorum aynı hesap