Zeyzeyo Kızlar merhabalar 34+5 haftalığım fakat hiç yalancı kasılmam sancım olmadı acaba oluyorda ben mi farketmiyorum yoksa hiç olmadımı benim gibi bu durumu yaşayan var mı
birprensesvebirprensannesi Zeyzeyo Karnınızda toplanıyor mu bebek? Bu kasılma oluyor işte. Doğum sırasında bu durum 10 15 dk da bir oluyor zamanla süreler düşüyor doğum oluyor sonra da
merveaslannn Zeyzeyo biz de 34+6 yız Ben de de aynı hiçbir şekilde ağrım kasılmam yok sadece geçen haftalarda bir kere sırtım ve belim ağrımıştı onun dışında turp gibiyim maşallah 😂umarım sancıları hissederiz
gkcnn Zeyzeyo yalancı sancı karnında toplanmalar sertleşmeler oluyor benim sancılarım doğum zamanında da vardı ama ben hiçbirini hissetmiyordum suyumun patlamasının üstünden de 12 saat geçmişti en son sezaryen doğuma alındım
Zeyzeyo hunilimom peki doğumda sancınız varmıydı nasıl doğum yaptınız sezeryan mı normal mi ben çok korkuyorum sancım gelmezse diye
hunilimom Zeyzeyo 41+1 e kadar bekledik o güne kadar sancım acilmam yoktu pazartesi suni ile doğumum baslicakti pazar gecesi suyum geldi 6 saat bekledik ama sancım nst de az çıkıyordu suni ile destek verdiler normal doğum yaptım ikinci doğumum da sancım vardı ama nst de bişe çıkmıyordu 😂 sabah nst çekildim bişe yoktu öğleden sonra doğum için gelmiştim 100 deydi sancım ben hissetmiyordum
Zeyzeyo birprensesvebirprensannesi evet toplanıyor onu hissediyorum ama canımı acıtmıyor öyle olunca bende korkuyordum kasılam olmuyor diye teşekkür ederimm 🙏🏻
birprensesvebirprensannesi Zeyzeyo Kasılma bu iste canım yalancı sancı oluyor ara sıra olur artık bu sancı kasılma oluyor işte canım
Zeyzeyo birprensesvebirprensannesi merveaslannn bende bel ağrısı baştan beri var ama geri kalanlar tamamen anlattığınız gibi inşallah hissederiz 🙏🏻😂
hunilimom Mervece1 kendi sancim hiç yoktu canım iki gebelikte de kendi sancım nasıl bişe kıyaslayamAm ama şöyle söyleyim en son doğumum da 13.44 de suni takıldı benim sancim beni zorlayan sancılar akşam 18.25 de sıklaştı dk tuttum 3 dk bir geldi 18.50 de ıkınma hissi geldi 19.25 de doğum yaptım zaten hemen sancı gelmiyor o ara 6 dan sonra suyumi patlattılar öyle daha da şiddetlendi
Mervece1 hunilimom Çok korkuyorum 18 günüm kaldı kafama takmaktan yoruldum yorgun hissediyorum şimdiden kendimi:( çok rahat hamilelik geçirdim ama zaman daraldıkça normalden de sezaryenden de korkuyorum
hunilimom Mervece1 inan korkma ben 2. Doğururken çok korktum çünkü cahil gitmek çok iyi ben başıma ne gelicegini bildiğim için daha çok korkmuştum hep doğum da nasıl hareket yapılır nasıl daha rahat doğum olur onları izle ben öyle yaptım hareketler yap squat duş alma gibi
BadoDe 37 haftadayım ne karında toplanma, ne sancım var oysaki rahmim incelmiş nişanım geldi pazartesi günü çatı muayenesinde söyledi doktorum heran herşey olabilir bekliyorum ama ne olacak bilmiyorum 🤷♀️