zeynepnur38 Kızlar 18+0 olduk bugün sizler neler yapıyorsunuz bebekleriniz nasıl 😊 hareket hissediyor musunuz? Kilosu boyu gelişimi sizce nasıl doktor pek ilgilenmedi!! Görsel ekleyemedim
Boncukveannsi zeynepnur38 biz de 29 haftalik olucaz 00′da en son gittiğim de herşey iyidi🤗 sağlıkla gelsin inşallah bebişler
Ayytacc zeynepnur38 19+1gunluguz bizdr 18haftada gittim kiz dedi 200grammis bebek ozelde ogrendim ama devlet demiyor
ayysenurrakt zeynepnur38 zeynepnur38 26 hafta 1 günlüğüz pazartesi kontrola gittiğimde 900 gramdır kızcem sağlıklıydı çok şükür 🥰 hareketlerini 20. Haftamla birlikte tam anlamıyla hissetmeye başladım 💕 sağlıkla doğsun yavrularımız. Bizlere de Rabbim kolay doğum nasip etsin 🥰
Elhafnurrr zeynepnur38 pazar günü 22 haftalık olacağız bizde oğluşumla👶 pazartesi günü kontrolümuz vardı 500 Gr olmuş bebeğim.bende boyunu sormayı unutmuşum 🙄devlet Hastanesi’nde sormayinca söylemiyorlar maalesef..🤷🏻♀️
zeynepnur38 Ayytacc bende devlete gittim bu sefer kilosu 250 gram dedi ama dört değere bakmış hafta olarak iki değer önde iki değer arkada haftasından anlamadım da
zeynepnur38 ayysenurrakt maşallah 😊 sizin de az kalmış bizimkide kızmış. Organ taraması var bakalım oda iyidir inşallah
Ays19Ays zeynepnur38 bende 18+1im oğlum oluyor hareketleri ise pıt pıt ve seğirme şeklinde ve çok nadir kilosu 283 grammıs 🤗 ve bu hafta biraz kasık ağrılarım arttı o sağlıklı olsunda dayanırım diyorum 🙏🏻
Ebrueylul18 Busradrkc bizde 18+0 olduk😍gelişimi.iyi dedi kalp atışı iyi oldugunu söyledi ama cinsiyet ögrenemedim bi erkek dedi bi kız ve cok hareketli hiö durmuyo
zeynepnur38 Ebrueylul18 yaa son bat tarihi 22 temmuz aynı imiş 😊 bana da iyi dedi de pek ilgilenmedi dört ayrı ölçüm yaptı kimi vir hafta önde kimi bir hafta geride çıktı ama bir şey demedi
Ebrueylul18 zeynepnur38 evet canım 😍demekki bi sorun yok canım gönlünü rahat tut bi sıkıntı olsa söylüyolar bende devlete gidiyorum sen ögrendin mi cinsiyeti
ipekmom_ zeynepnur38 18+3 olduk bikaç gündür hareketleri daha iyi hissediyorum minik minik dokunuş gibi sanki :) 16.haftada gitmiştik 160gr demişti o zaman bidahakine detaylıua gidicez inşallah:) ve geçmeyen bulantı kusmalarla uğraşıyoruz hala 🥺
Eylb_ zeynepnur38 18+4teyiz 220 gram 17 cm minik kuş🧚♀️🌸 devlete gidiyorsanız maalesef pek bilgi vermiyorlar :(
Ebrueylul18 zeynepnur38 anladim canım benimde 4yaşında bi kızım var daha belli olmadı bizim doktor çok hareketli göremedim dedi detaylıda ögrencez galiba