Autumn89 Ben hamile olduğumu ögrendiğimde ultrasonda ilk iğrendim. 5.54 cm di 12+1olduk 5.69 oldu henüz binsorun yaşamadm ama merak ettm sizde olan var mı?ilerleyen haftalarda bi sorun teşkil eder mi?
Glbnn2 Autumn89 bendede olduğunu söylemişti doktorum 1 ay önce gitmiştim. Şuan için bende çok şükür bir sorun yaratmadı. Büyürse bebeği düşüğe itebilir, böylede kalabilir, küçüledebilir demişti. Progestan yazdı Allah’a sığın birşey olmaz inşallah
Gamzesa Miyomun yeri önemli benim rahim dışında bebeğe bir zararı yok ama bebek büyüdükçe o da büyüdü iki kere miyom agrısı yasadım üç gün boyınca yatak istirahati ve agrı kesici kullandım hamileyken miyoma müdahale edilemiyor zaten
Autumn89 Gamzesa hangi haftada bu agrilari yasadiniz acaba?ewet vliyorum elbet mudahale edilemiyor.ama yinede tedrginlik hissi napayim.yeri hakkında fikrim yok doktor bisey soylemedi olablecek ilerleyen zamandaki neden olacagi sorunlardan bahsetti haliyle suanlik bi sorun yasamadm tabi bebekte kucuk suan.sizin hangi haftalarda agrilarnz oldu?
Gamzesa Autumn89 22. Haftada acile gittim agrılar yüzünden 10 cm benim miyomum ara ara yorulunca filan sızlıyor ama dediğim gibi rahim dışı benim ki karnın içine doğru büyüdüğü için bir sorun olmuyor rahim içinde olursa bebeği ittirebiliyo umarım rahim dışıdır sizinde aklınıza çok fazla getirmeyin miyomu her üc kadından birinde oluyomuş zaten
Autumn89 Susamtohumununannesi sizde sancı ağrı yaptımı?herhangi bi sorun hangi haftakrda oldu yaptiysa eger?
Susamtohumununannesi Autumn89 ben daha çok yeni hamileyim 7+3 yetim şuan hiç bir sorunum yok doktorumda rahimin arka tarafında olduğu için sorun yaratmaz bebekle bir miktar büyür sezeryan olursa o esnafa alırız dedi ama bakalım süreç nasıl gitçek
Autumn89 Gamzesa mumkun oldugunca dsunemknistemiyorum bazen de olsa tedrginlik yaratiyor.tesekkur ederim.sorunsuz saglicakla bebisinizi kucaginiza alirsiniz insallah😇
Smry Benim de ikitane myomum var büyüğü 11cm civarı rahim disinda.riskleri var ağrı kanama büyüdükçe keseyi itip erken doğum yapma vs .20+1 deyim Allah büyük inşallah sağlıklıca gününde vaktinde alırız kucağımıza bebeklerimizi.Allaha sığınıp dua etmekten başka çaremiz yok çünkü ilaç vs vermiyorlar bu durumda.