Edilek Merhaba, 28 haftamda doktor onayıyla 20’lik dişimi çektirdim. Umarım bir problem yaratmaz. Aynı durumu yaşayan var mı?
zeynepaylaipek Edilek bir problem yaşayacağını sanmıyorum bende disimden sikintidayim iki aydır çektir.ek için uğraşıyorum diş hastanesi işi erteleyip duruyor o ana attı o öbürüne cektiremedim bu süre zarfında kadın dogumculara sordum cektirebilirsin dediler
CerenKoca Buseyllzr Bende 34 haftalığım erken doğum riskim var diye doktorum izin vermiyor kabus yaşatıyor bana resmen. Ama merak etme bundan önce 3 tane çektirdim 2 normal bir operasyonları hiç hissetmiyorsun bile sadece baskı çektiğin ağrının yanında hiçbir şey doktorun izin veriyorsa daha fazla çürümeden çektirmeni öneririm
nazlihan-55 Mira1661 canım benimde şimdi dolgum düştü yaptırmakta sıkıntı varmı diye soracaktım bu postu gördüm. İğne falan yapıyorlar mı acaba ?
Buseyllzr CerenKoca canım benim dişim henüz çıkmadı ama bugün hafif hafif ağrılarım var çıkacak gibi yani yarılmış hamile de değilim 5 aylık kızım var dişim sıkıntılı olursa cektircem mecbur ama korkuyorum ondan sordum teşekkür ederim 😚🙏
Betto nazlihan-55 Bana yapmadılar :(. Doktorum izin verdiği halde hem de . Röntgene sokmam gerekiyor ama hamilesin sokamam mecbur beklicen dedi
Edilek nazlihan-55 sadece dolgu ise adrenalinsiniz anestezi ile yapılabilir. Benim 20’lik çekimi olduğu için normal anestezi kullanıldı.
Mira1661 nazlihan-55 evet hatta bana iki tane yaptı uyuşmadıgı için tam hiçbir sıkıntı olmadı allahın iznile
nazlihan-55 Betto ya geçici dolgu yapsalar yeter 1 ay kaldı şimdi doğumuma. Film falan istemiyorum valla randevu aldım ama doktorumla görüşmedim daha 🥺
CerenKoca Buseyllzr Yaaa ne güzel işte daha rahat olur inan bana hiç hissetmiyorsun çürüyünce daha zorlu oluyor