Hayalim2baby Adetim 5 gün gecikti. Bugün kan verdim 6.33 çıktı. Az önce de kahverengi leke gelmeye başladı yerleşme falan mı acaba yoksa kimyasal mi var yaşayan veya acile gitsem bakarlar mi şuan
mrvsrcn Hayalim2baby kuzum yerleşme de olabilir kimyasal da bunu ancak iki gün sonra aynı hastanede aynı saatte vereceğin kan testiyle anlayabilirsin %60 ve üzeri artış olursa yani en az 11 - 12 falan olursa değerin sıkıntı yoktur yerleşme kanamasıdır
guzelanne01_ Hayalim2baby doktora git canım 5 üstü gebelik evet değerin şuan düşük geç döllenmedir bence lekelenmen olduğu için acil doktora git ilaç verirler
1asel-duru Hayalim2baby ben yaşadım kimyasal gebelik testte silik çizgi çıktı kan verdim ilk değer 63 çıktı tabi sürekli adet ağrısı vardı sonra leke gelmeye başladı iki gün içinde kanamaya döndü sonra doktora gittim USG de baktı kese yok dedi kan verdim 2 değer çıktı doktor kimyasal gebelik dedi sonra normal adet oldum o şekilde çok ağrılı geçmişti 3 ay sonra tekrar hamile kalmıştım
mrvsrcn Kayramomm iyi de su an neye bakacaklar neden evham yaptırıyorsunuz doktorlar 25 altını gebelik bile kabul etmiyorlar, iki gün sonra kan verip kontrol sağlayabilir kanama zaten çoksa kimyasaldir
Kayramomm mrvsrcn siz çok biliyorsunuz çünkü hanımefendi kaç kez evladını kaybettinde böyle konuşuyorsun aynisini bende yasadim daha önceki gebeligimde bilmesem neden yorum yapayım .
Hayalim2baby guzelanne01_ şuan gelmiyor sadece lavaboya gittiğim de peceteye silince geliyor.. Olmadı eşim gelince onunla gidicem acile
Hayalim2baby 1asel-duru Geçmiş olsun sizede. Umarım öyle değildir öyleyse de yapacak bişey yok Rabbim hayırlısıni nasıp etsin..
1asel-duru Hayalim2baby size de geçmiş olsun ben şu an nasipse ikinci bebegimi bekliyorum daha çok yeni inşallah size de nasip olur
Shebaby Hayalim2baby canım doktora gidip bence stres olma bekle 2 gün daha o müddette ya sökersin ya da gerçekten lekelenme yerleşmedir inşallah hayırlısı olsun hakkında canım ama beklemende fayda var
sevda_yldrm Bende de oldu test verdim daha sonra kadın doğum acile yönlendirdiler alltan ultrasonla muane oldum öyle gebe olduğumu anladım sancim da olunca dış gebelikten şüphe ettiler o yüzden muane ettiler hemen