sumblogg Detaylı ultrasonu devlette yaptırmak istiyorum, doktorum 182yi arayıp perinatoloji bölümüne al dedi. Aradım riskli gebeliğiniz mi var diye sordular. Çok şükür bişey yok. Randevu alsam bakılır mı? Detaylı ultrason yapılır mı?
1erkekkannesiiii sumblogg mhrs degılde hastaneyi arayıp detaylı ultrason diyerek randevu almanız gerekiyor.
Kayramomm sumblogg evet 182 yi arayıp aliyorsunuz bende devlette yaptıracağım bende öyle randevu aldım
1erkekkannesiiii sumblogg bana hastaneyi arayın demişlerdi öyle almıştım canım bilmiyorum belki degısmıstır 🥹
Esayser Ben muayene oldum doktorum kağıt verdi yönlendirdi hastane içinde bi yerden aldım 2 hafta sonrasına kendi randevu oluşturdu
Melike1234- İstanbul Avrupa tarafinda Bakırköy bahcelievler taraflarinda detaylı ultrason yapan yer neresi var acaba ben bir yere sordum 1500 dedi çok geldi bana fiyatlar ne kdr acaba
Miaa1 Melike1234- Size yakın mi bilmiyorum ama İstanbul avrupa yakasında Kağıthane de bir klinik var ben ordaki doktordan randevu aldim. 850₺ dediler ben dahalik çektirmedim ama netteki yorumlari çok iyiydi dokturun ondan ona aldim
sumblogg Melike1234- araştırma hastanesi yapıyormuş, sadi konuk- Başakşehir- şişli. Avrupa yakasında perinatoloji bölümü üçünde varmış
sumblogg Miaa1 esenyurttayım ama Kağıthane’yi biliyorum çocukluğum orda geçti. Özel takipliyim, kendi hastanemde ne kadar bilmiyorum, devlete gittim bir kerelik o da elime kağıt verdi 182yi ara randevu al diye
Kayramomm Mustafayigitvebeytugannesi Mustafayigitvebeytugannesi evet 182 yi arayıp perinotoloji bölümünden randevu alabilirsiniz fakat öncelikle doktorunuzun yeşil alan kayidinizi açması gerekiyor ondan sonra rahatlikla alabilirsiniz
Mustafayigitvebeytugannesi sumblogg ben şimdi 182 yi arasam 17 haftalığım perinatoloji bölümüne detaylı için randevu alabilir miyim. Gebelere mi bu. Yoksa başka bişey için mi.
Zuzuu86 Kadın doğum bölümünden randevu alıyorsunuz sonra doktor o bölüme muayene acıyo ondan sonra randevu alabılırsınız başka türlü alamazsınız sonra mhrs den randevu açılır o sekılde ılerleyın randevu yoksa ılk boşlukta bıldırım gelıyo zaten randevu var diye..