Ceylincim Kendini çok aç bırakınca yaşıyormusunuz bu sorunu kızlar tok olunca da midem yanıyor 🔥 nolcaz
Allahkahretmesin1 Ceylincim acıkınca midem aşırı bulanıyor yemeği de 2 lokma zor yiyorum yine midem bulanıyor 😂
Elifderin34 Ceylincim evet benim de oluyor maalesef, hamilelikten böyle sanırım hamile kalmadan önce aç kalmışlığım elbette olmuştur ama midemin bulandığını hatırlamıyorum :)
280322- Ceylincim tam o noktadayim açken midem bulanıyor afedersiniz safra suyu kusuyorum yemek de yiyince mide asitinden midem yanıyor gaviscon kullaniyorum ama yemek zorundayız mecbur 🙄
asyagibi Ceylincim Maalesef 🤦🏻♀️ resmen bulanıyor midemin içini iş makinaları sıyırıyor sanki 🤦🏻♀️ yiyince de midem bulanıyor napcagımı şaşırdım 💁🏻♀️
Serapp777 Ceylincim evet az acıkmaya baslıyım midem asırı bulanıyo gerci bgn yesemde bulanıyo sasırdım napıyım ara ara sakınlıyo bazı günler aşırı bulanıyo yiyince hazımsızlık oluyo rahatszlık verıyo böyle bi döngü 🤷🏻♀️
Susamtohumununannesi Ceylincim çok aç kalmamaya çalışmak lazım şeker dengesi bozulur allah korusun ilerde bebeğin bile şeker hastası olmasına sebep olabilirmiş. Küçük ara öğünler belki anı kurtarır 10 badem 1 çay bardağı süt kefir yoğurt 1 porsiyon meyve
minikerdeminannesi Ceylincim evet ben de oluyor özellikle hamileliğin başlarında öyleydi aç kalmamaya çalışıyorum şekerim düşerse bebeğe zararı olur diye biliyorum
Yazilimcianne Ceylincim eveet midem bulanınca acıktığımı anlıyorum😂 yemekten sonra da midem yanıyo soda şişiriyo bilemedim çaresini bulamadım ben
Allahkahretmesin1 zeyneppp001 valla bugün doktora gittim ilaç yazdı bulantı için yatmadan önce içeceğim bi inşallah işe yarar bir şey yiyemez oldum
zeyneppp001 Allahkahretmesin1 bende bugun doktora gitmistim. Prilam mi yazdi sizede? Insallah ise yarar 🤲
Allahkahretmesin1 zeyneppp001 evet prilam yazdı yatmadan önce 2 tane iç eğer bulantın olursa sabah da içebilirsin 1 tane daha dedi