Ozge-Ka Duygu1995 çok ağır işler yapmayın tabiki ama yatmayın da. Kan akışı önemli:) ben pek ekstra bişey yapmadım normal hayatıma devam ettim zaten çok hareketli bir hayatım yok. Beslenme için de özel bir şey yapmadım. Tutacağı varsa tutuyor bence 😊
minikmucizemmmmmm Duygu1995 ben ilkinde çok rahattım üçüncü günü duş aldım normal hayatıma devam ettim ama tutmadı nasip tabii. İkincide test gününe kadar ne duş aldım ne kalktım lavabo harici ve evde yürüdüm o kadar. Tutundu bebişim şükür 🤲🏼 Avokado yedim her gün ceviz fındık fıstık ilaçları düzenli kullan saati saatine canım benim inşallah tutunur rabbim can versin her gün meryem suresi dinledim salavat zikir öyle yani🥰
N1E1 Sen ne yaparsan yap tutacaksa tutuyor tutmayacaksa tutmuyor ben 3 kere transfer yaptırdım en sonuncusunda tuttu
Elifengin Ben rahat davranıp kafama hiç takmadım, transfer olmuşum gibide davranmadım elhamdulillah tuttu, daha önce 5 krz transfer oldum çok taktım yattım tutmadı. Veren rabbim her türlü veriyor
Mrvrntsv İlk iki gun oruc tuttum ramazani serifte olmustu transfer . Surekli yatmayi kimse onermiyor rahime kan akisi olmasi acisindan . 6. Gun esimle cok kotu kavga ettik agladim vs. Ama 7. Gun pozitifi gordum tutacak olan tutuyor