Deletedmom_103 efeduru ben değil ama tanıdığım bir akrabam 3 gebelik geçirdi üçündede içti şans mıdır anlamadım ama üçüde çok sağlıklı doğdu ama büyüdükçe sıkıntılar çıkmaya başladı. En küçük çocuğunda akciğerinde lekelenme varmış sanırım
aslgrs efeduru ben içiyodum ama 2 güne 1 tane maks 2 tane..25. Haftamda tamamen bıraktım hareketlerini hissedince kıyamadım. Ozamana kadar çok algılayamamıştım.
goncacan efeduru bende ilk gebeligimde gunde 2-3 tane iciyordum simdi de 5 tane falan içiyorum biraksam cok iyi olucak ama duramiyorum lanet olsun🥺🥺🥺
esmasade efeduru of en büyük yaramız sanırsam tam bırakıyorsun ya birşey oluyor vs sinirlenince içiyorsun tekrar başlıyorsun şanet birşey maalesef bırakamadım 2. Gebeliğim ilkindede bırakamamıştım 😭😭
SerapDo Maalesef ben de içiyorum bugün doktor randevum vardı ona söyledim mümkün olduğunca az içmelisin hep bırakmalısın dedi
efeduru goncacan sorma oyle illet bir sey ki insan beyninden cikarsa gordugunde aklina geldiginde dayanamiyo
efeduru esmasade bende ne guzel icmiyorum sonra sinirleniyorum sigara saldiriyorum aynen oyle canim ya