Prenses34_annesi Eldgrn ben 10 Kasım da gittim 10 Aralık hafta sonuna denk geliyordu 12 de gideyim hemde tam 32+2 oluyorum dedim 😂
Eldgrn Prenses34_annesi oy masallah 21 Kasım’da gittim 21 Aralık 31 haftalık oluyorum o zamana geçse zaman çabuk
Aselsmoms Prenses34_annesi ben ayy dedikçe bizimki de korkuyor noldu diye 🤣🤣 çok ayakta durmaktan oluyor 🥴
Prenses34_annesi Aselsmoms birde artık karnım genişledikçe hafif hafif açıyor birde tatlı kasiniyor ki sorma😂
Prenses34_annesi Aselsmoms diyorum ya doğurduktan bir kaç ay sonra kendimi yatağa yüz üstü atacam karnını sevdiren kedi gibi kaşıyacam merdivenlerden seke seke inecem sanırım yaşımın verdiği enerji 18 yaşındayım 😂😂
Aselsmoms Prenses34_annesi Kız ne var yaşımızda bizim ruhumuz genç Allah’a şükür 🤣🤣 çok güldüm yorumuna inşaAllah yaşarız bu anları yine 😍🤣
Gizem_1635 Eldgrn kaç haftalıksın canım benimde Şuan aşağı da 34 haftadayım sanki hareketleri yavaşladı gibi
Eldgrn Gizem_1635 haraketleri iyi bu gün sakin ama gün içinde çok aktif maşallahı var tansiyon bilmiyorum şuanda ama baktığımda normal seyrinde olmasi gerektiği gibi çıkıyor