Selim_Alparslan GmzCml canım ben 16. Haftamdan beri var 18 olacağız hala devam ediyor adet sancısı gibi oluyor arada herkes bebek büyüyor diyor ama birdahaki kontrolümde doktoruma söyleyeceğim
Alpoy GmzCml benimde o haftalarda ağrıyordu sürekli doktorum bebek büyüdüğü için demişti bazılarıda üşüttügün için ağrır diyo
GmzCml Selim_Alparslan bende söylemeyi düşünüyorum ağrıyla birlikte bebeğin hareketlerini de orda hissediyorum şuan
ghost35 Ben suan 19 haftayı bıtırmek uzereym cok uzun zamandr aynı Ağrı bende de var öyle ki pantolonumu giyerken ble ayagmı kaldıramıyorum cok agrılı doktorm hep normal dıyo buyume oluyo kemıkler acılıyo ondan dıyo.
GmzCml ghost35 kötü birşey olmasında bebek büyüdüğü için olsun sadece 🙏 insan ister istemez korkuyor birşey olacak diye
ghost35 Aynen canım gecen oyle bı ani sancı girdi ki dırek acıle gittik kanama olmadıgı surece herhangi bi tehlike yok korkmayn dedıler. Kan ıdrar vs tahlıller yapıldı hcbısı ckmadı cok sukur ordada buyumeden kaynaklı olduğunu soyledıler. Bırazda guluyolar alttan alttan ınsana😬ben ama cok agrıyo korkuyorm dedıkce normal dıyıp gulumsuyolar. Allah bılır gunde kac tane kısıye aynı acıklamayı yapıyorlar bız sadece kendmzı bıldıgımız ıcın korkuyoruz😬
GmzCml ghost35 hamile olmasan normaldir diyip geçersin ama can taşıyoruz sonuçta insanın aklı gidiyor en ufak birşey de 🙂