Merhaba ben ilk hamileliğimi ve doğumumu Nurhan hanımla geçirdim. Hamilelik sürecinde kilo almayıp kendinizi ihmal etmeyecekseniz candan ötesi bir doktordur. Kadınların kendini salmasını hamileyim diyip spor yapmamasını kilo almasını hiç sevmez. Ben normal doğum yaptım. Ben hastaneyle ilgili problem yaşadım şafak hastanesiyle anlaşmalıydı 2020 yılında hala öylemi bilmiyorum.
Ebeleri berbattı. 2 cm açılmam olduğu halde beni eve yolladılar ‘öyle kolay doğmazmış!’ eve geldim tam 3 saat banyoda kaldım sancıları nasıl azaltıcam napıcam bilmiyodum 3 saatin sonunda tam açılmam vardı hatta doğum hastaneye koştuğumda başlamıştı. Nurhan hanım sağolsun son dakika haber vermiş olmamıza rağmen 15 dakika içinde göktürkten 500evlere gelmişti. Doktor geldi hemen doğurdum zaten
Ama o 15 dakika içinde ebelerin ıkınma doktor yok daha bağırma kes sesini bir tek sen yoksun demelerini asla unutmicam asla yardımcı olup sakinleştirmediler
Bebeğim doğduğunda mosmordu kesi atmak zorunda kaldı nurhan hanım çünkü nefesimi ve ıkınmayı kontrol edemiyordum panik olmuştum. Kesi sonrası ebeler tampon vermeyecek kadar serum takamayacak kadar acizlerdi. Boş boş geziyolardı açıkçası nurhan hanım bağırdı işlem yapıcam hepiniz için dedi vs hatta..
her neyse bebeğimi aldım kucağıma nurhan hanım bu akşam çıkabilirsin kalma dedi ama hastane doktoru içeride kakasını yapmış dedi crp bakıp yoğum bakıma almak istediler çocuk doktoru bilgi vermeden işlem yapmaya çalıştı vs vs ben sonunda hastaneden kaçtım açıkçası. Zaten şafak hastanesi bi dönem herkese checkup dağıtıp boşu boşuna anjiyo yapan bir hastane.
Çook uzun yazdım kusura bakmayın hala hastaneye çok öfkeliyim..
Nurhan hanım çok iyidir ilgilidir sizi destekler dinler korkutmaz enerjiktir
Eğer Nurhan hanımdan enerji aldıysanız başka bir hastaneyle anlaşmasını isteyebilirsiniz..