550637 ikibaloglanannesi evet 🙈 hatta çekirdeklerini suya koyuyorum jel oluyor. Göğüs ucu çatlaklarına iyi geliyor bilginiz olsun. Buzdolabına da koyarsanız 3 ay boyunca kullanabilirsiniz diye biliyorum 😇🌼 umarım sağlıkla alırız yavrularımızı kucağımıza 🤲🏻🌹
Eren_umay2 550637 ne güzel bilgi paylaştığınız için sağolun suyu ne kadar koymamız lazım kaç tane cekirdeğe ne kadar su koyuyorsunuz
HipnozX Bn de her gün bir tane yiyorum canım istiyor, kabız yapar mı acaba bilginiz var mı? 3 gündür kabız oldum 28.haftadayım.
Medine1008 ikibaloglanannesi az önce yedim😂en sevdiğim meyve ama onu bile almak pahalı artık 😳 ne güzel vakti gelince ağacından koparp yerdim hep ama şimdi yok buralarda ağaç falan 😒
550637 Eren_umay2 ben göz kararı koyuyorum ama bir ayvadan çıkan çekirdeğe yarım çay bardağı su yeterli oluyor 🥰 rica ederim 🌹 hem bu şekilde göğüs ucu çatlağını önlüyor hem de kremlerde bulunan kimyasallardan uzak olduğundan dolayı daha sağlıklı.. 😇
saitkereminannesi02 ikibaloglanannesi İlk gebeliğim de çok yedim oğlumun gamzesi var şimdi 2 gebeliğim hiç yemedim.
Eren_umay2 550637 Çok sevindim şuan bu bilgiyle karşılaştıgım için Allah razı olsun ilk gebeliğimde sütten kesene kadar yara oluyordu sürekli kullanmadığım ilaç kalmamıştı bu gebeliğimde de aynısı olursa kesin yapacam yani