Deletedmom_85 momqq hhaha evet yaa. Ama herkes faydalansın istedm kız memnun kalmadığım şeyi önermem😬 akşam üstü atmam iyi olmadı haklısın. Dur kendi yaptığım da gelecek yalancı çıkmayalım😅❤️
Deletedmom_85 Ece61 paçikanın mutfağı yaz YouTube’a canım. Orda daha net ayrıntılı anlatıyor çooook basit zaten. Link paylaşımı yasak o yüzden atamıyorum 😬
minikoglummm Deletedmom_85 hmm😂 nefis yemek tarifleri çıtır börek yazınca da çıkıyor içine sos yağ sirke un koyulan ilk tarif var yapmayan bin pişman olur kesinlikle onu da deneyin 😂
Deletedmom_85 minikoglummm ben onu denemiştim ama bu tarif kadar beğenmemşştim. tabi herkesin damak tadı farklı 😬
Kleopatra- Deletedmom_85 Bende pofuduk olsun istiyorum. Hep sertleşiyor istediğim olmuyor nedense. Birde bunu deneyeyim bakalım güzel olacak mı😂 Eline sağlık canım.🦋
Deletedmom_85 Kleopatra- içi Su böreği gibi dışı çıtır çıtır. Bekledi az önce bi yedim yumuşacık bekledikçe daha güzel oluyor. Dene canım memnun kalırsın teşekkür ederim ♥️😬🌸
Mello29 Deletedmom_85 Ay esimin en sevdigi börek arada kendi kendine yufka alıp gelir hadi yapalim diye buzlukta bekleyip yapınca daha güzel oluyor.
Deletedmom_85 Mello29 hshsh tadını alan böyle oluyor demek ki 😄 evet evet bekleyince o sulu iç harcı daha güzel oluyor