Selinm1 Erkek bekleyen anneler ne isimler düşünüyorsunuz eşimle bir türlü karar veremiyoruz önerisi olan var mı
1erkekkannesiiii Selinm1 Kartal Kayra koyacağız 🫶 Listemdeki diğer isimleri yazayım fikir olsun Yiğit, Göktuğ, Yağız, Koray, Göktürk, Alp, Alparslan, Çağan, Çağatay, Levent, Kıvanç, Kutay 🤗
Sinemozy Selinm1 son iki güne kadar bizde çok isim arayışındaydık Miraç ismini gördüm eşim de çok beğendi onda karar kıldık canım ama beğendiğim isimler şunlar; Doruk Yağız Yiğit Berktuğ Göktuğ Yamaç Kaan Ayaz Eymen aklıma gelenler bunlar 🌸 sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim 🥰
bebeklerin_annesi Selinm1 oğlum bugün 1 aylık ve ismini poyraz koyduk Ama yiğit de düşündüğümüz isim Di
Sinemozy Annecim58 çok güzel çok hoş isim anlamı da çok güzel sağlıcakla büyüsün bebişiniz İnşallah 🌸☺️
Aysun_15 Osman ismine yakışan isimlerle bana da yardımcı olurmusunuz hangi isimleri koyabiliriz yanına bir türlü karar veremedim ☺️bana da yardımcı olursanız sevinirim 👶🏻
Sedavedoga Selinm1 bizim cinsiyetimiz henüz belli değil ama çok önceden karar vermiştik erkek olursa Pars olacak ❤️