ikinciannelikheyecani kizlar merhaba A101 in internet sayfasindan alisveris uaptinizmi ya bulasik makinasi alicamda guvenemiyorum
1erkekkannesiiii ikinciannelikheyecani bence almayın a101in online sitesindeki elektronik ürünler iyi olmuyor o kadar para vereceğinize az daha katar başka yerden alırsınız (kahve makinesi almıştm basit bir ürün küçük bozuk çıktı iade de almadılar online diye elimde patladı)
Annesininportakali53 ikinciannelikheyecani bulaşık makinem a 101 den 1 sene oldu alalı bir problem puruz çıkmadı vestel in urunu o ilgileniyor seg markasi acikcasi bir suru para vermek istemedim çok pahalı hersey iyi ki vermemisim 3000 e almıştım
bebeklerin_annesi ikinciannelikheyecani bence ordan almayın elektronik ürün hasarlı gelir yada çabuk bozulur muhatap olacağınız yer bulamaz sınız
Gizemmisler Zaten vestelin urunuyse a101 le alakası olmuyo sen sadece alışverişi oradan yapmış oluyosun onun dışında hep Vestel ilgileniyo zaten normal bayisinden almaktan hiçbir farkı yok bende almistim
Kosoz Bende anneme çamaşır makinası aldım onlinedan cok memnunuz vestel alt yapısı var servis olarak kurulum her şey çok iyiydi memnun kaldık