hazalhazar Glsum benim 12 haftada 6 cm di ikili teste gerek bile duymadilar ense kalinligindan direk cvs yapildi bebegin plesantasindan sivi alindi yani siz bu haftalarda amniyosentez olabilirsiniz o keseden sivi alimi.
Hulyasezer Glsum bencede yaptırma ne gelırse rabbımden de ınsallah olmaz ama bol bol dua et ense kalınlıgından faşan anlamıyorum ben rabbım bızlere nasıp ederse bıle boyle evlat bızlerı cok sevdıgı ıcındır bol bol dua et namaz kıl Kuran oku Rabbıme sıgın ☺️
hazalhazar Glsum ultrasonda da cok fazla anomali vardi kalp beyin bozuklulklari sadece ense kalinligi 6 cm olmasi degildi bizim . Oyuzden net bi sonuca ihtycmz vardi cvs ve amniyosentez yuzde yuz sonuc veriyor
hazalhazar Glsum eksigi yoktu fazlasi vardi. Bebegimi incelemeye de gonderdik birebir ayni seyler gorülmüs otopsisinde.
hazalhazar Glsum evet 28 martta 17 hftda kurtaj oldum bebek trizomi 13 ün butun belirtileri tasiyormus otopsi raporunda teyitlendi
Esraliiii hazalhazar İnşallah Sag salim kucagınıza alın bende 11 haftada yaptırdım ikili test isteyen Dr normal dedi sonuc sımdı 22 hafyalıgız bugun Dr senin ikili test yüksek çıktı dedi anlıyor musunuz sonucalrdan