Taricat Sare-duru 28.haftada hazır olmalı bence yani 7.ay bitiminde . Çünkü doğumun ne zaman geleceği belli olmaz ben ilk gebeligimde de 28 de hazırlamıştım iyi ki öyle hazirlamisim acilen erken doğum oldu o telaşla bir de canta ıvır zıvır dusunemezdim
zeynepaylaipek Sare-duru Şubat on da kırk hafta oluyor bebek diğer kızım da kırkı geçti doğdu onda 32 de hazırlamıştım bunda Ocak ayında hazırlamayı düşünüyorum
cahillesohbetikestim Sare-duru ilk gebeliğimde 30. Haftada her şeyim hazırdı. Erken doğum riskimden dolayı. Bu seferde en geç 34 te hazırlamış olurum sanırım.
Sare-duru Taricat 30+3 teyim ama çevremdekiler daha erken 2 hafta kala hazırla diyolar da bilemedim fikrinizi almak istedim
Armin-Guney Ilk gebeliğimde 28. Haftada hazırlamıştım. 40 +1de dogumum oldu ama hazir olması iyi oldu . Sonlara doğru insan uğraşmak istemiyor. Bu hamileligimde de 29. Haftadayim. Bebeginkini biraz once hazirladim . Kendiminkini de önümüzdeki günlerde hazirlayacagim bir kac eksiğim var ….
Bebisinannesi23 Sare-duru 27 de hazırlıklara başladım yıkadım , ütüledim . 30 da herşey hazırdı. Şuan 34 haftalık oldum iyiki vaktinde hazırlamışım diyorum.
Heraa20 36+1 im yarın hazırlamayı düşünüyorum, hala çalıştığım için ve ailelerden farklı bi şehirde yaşadığım için hafta sonları ne kadar yetişirse o kadar yapabiliyorum geçen hafta yıkama ütüleme işi bitti bu hafta da yerleştirme inşallah 😂
Betulll19 Heraa20 Bende aynı 36+1 yıkanıp utulendi oyle üstünden ayarlama yaptim ama hala valize yerlesmedi bende başka şehirdeyim ve ailelerin aldigi kıyafetlerin gelmelerini bekledim😀😀😀yarin insallah hazirlicam hepsini
Eylem1- Ben 32. Haftada başladım zaten 2 gün içerisinde hepsini yerleştirdik ☺️ şahsi fikrim çok ağırlaşmadan hazırlamanız sonra çok zor oluyor şu an 37. Haftadayım eğilip kalkarken çok zorlanıyorum , iyi ki erkenden hazırlamışım diyorum o yüzden . 😌
Kumsalmrv Sare-duru ben 32.haftamda hazırladım. Sonra çok ağırlaşıyorsun. Unuttuğun varsa sonra ekliyorsun iyi oluyor
Taricat Sare-duru çevrenizdekilere bakmayin siz hazırlayın 30.haftada kesin hazır olmalı artık doğum geliyorum demez Allah göstermesin tabii ama herşeyinizin hazır olmasının size zararı olmaz faydası olur