Merymklc Kızlar çağdaş mavigök bu doktora giden varmı memnun musunuz veya o hastanede başka hangi doktora giden var
Kleopatra- Merymklc Çağdaş mavigök doktoru duymuştum. Memnun kalanlar var. Ben Hatice Banu Ataya gidiyordum akademide. Doğumumu da orda yaptım. Çok memnunum, seviyorum kendisini.🦋
egemomss Merymklc Ben Çağdaş Bey’de doğum yaptım çok memnun kaldım. Doktordan çok abi-kardeş gibi olmuştuk.☘️
Bade0022 Merymklc ben kendisine takip oluyorum çokta memnunum çok doktor gezdim hastaneyi beğenmesemde doktor için kaldım çokta memnunum
Merymklc Kleopatra- akademide Ahmet Kaan’a gidiyordum memnun kalmamaya başladım 2 aydır degısecem doktorumu bu 4.doktoru arıyorum😁
ycl4644 Kleopatra- çok iyi bir doktor kendisi çevrem de giden var Banu hanıma bende gitmeyi düşündüm ama sonrasında forumda Menderes Şahini tercih ettim
Sevgi08 Merhaba 26+5 haftadayım çağdaş mavi gök ün hastasıyım kendisinden çok memnunum gözün kapalı gidebilirsin çok ilgili çok iyi bir doktor 👨⚕️
Merymklc Kleopatra- Banu’yu da birkaç kişiden duydum ama bayan doktor tercih etmiyorum ya 2 tanesi bayandı asla bilgisi yok bilgisi olmayanın tecrübesi de yokdur diye kendimi önyargıya kaptırdım 😁
Eluf Merymklc bende karabuk özel medikal hastanesine gittim 14 haftalikken bebegi cinsiyeti için bakti bakti ben 2.3 defa sordum cinsiyet ne kız dedi kesinmi dedim evet dedi az durdu yok kesin değil 16 haftada belli olur dedi bencde bayan dr tam bilmiyor
Merymklc Bade0022 amin inşallah ya erken doğum riskimde var doktoruma kavuşayım artık ortada kalacam yoksa
Eluf Bade0022 sen cinsiyeti kqc haftalık ken öğrendin canim yanılma oldumu yada özelde yanılma oluyormu 14 haftalikken yanılma payi
Merymklc Eluf evet kadın doktor nadir iyisi var sanırım yada bize gelen iyi değildi 😁 ben 11 in sonuna 12 nin başında öğrendim oğlumu
Merymklc Eluf sen kaç haftalıksın ki daha ögrenemedin 14 de ögrenılır ya Kızlar genelde göstermiyo hemen