arirangg crazymommy iki çizginin de koyu olduğu gün: yumurtlama T çigisinin silikleştiği gün( genelde 1 gün sonrası): yumurtanın çatlaması
arirangg crazymommy Evet canım eğer hanile değilsen her an regly olabilirsin. Ama yumurtlama takibi yaptığına göre hamile kalmayı istiyorsun. İnşallah güzel haberi alırsın 🥰
crazymommy arirangg İnşallah canım çok istiyorum Allah nasip ederse ☺️ ilk defa testle takip yaptım İnşallah tutmuştur 😊
Duaammm1 crazymommy simdi ben dogru mu anladim test aliyrz test de koyu renk varsa yumurtalama gunu mu olmus oluyr iliskiye de yumurtalama gunu mu yoksa bir gun sonra mi giriliyo
crazymommy Duaammm1 Ovulasyon testi alıyosun iki çizgide aynı koyulukta olması gerekiyor internete ovulasyon testi pozitif hali yazarsanız o şekilde olması gerekiyor . Onu görünce 3 gün art arda ilişkiye girin diyorlar
Duaammm1 crazymommy ovulasyon gununde yada sonrasi olunca erkek olma ihtimali var diorlar dogrumu acabaa var mi bilginiz
sacmalamakizim crazymommy Bende 28 günde bir oluyorum 2 gün var adetime bu ay şüphelendiğim bir ağrı oldu olmazsam pazartesi kan vericem 15 aylık bir kızım var hayırlısı olsun insAllah gebelik vardır sende de 😊
sacmalamakizim crazymommy Yumurtlamadan 3 gün sonra sanki yine yumurtluyormusum gibi bir ağrı kasık bel ağrısı oldu 4 5 gün sürdü dün bugün olmadı ama bilemedim yumurtlamamiydi anlayamadim.
sacmalamakizim crazymommy kızıma hamile olduğumu kasık ve bel ağrısından anlamıştım aynen böyle ağrimisti.
Aslimii Merhaba bende ovulasyonla hamile kalmistim, çatlamadan sonra 11. Gun predictor ile test yapmistim cikmisti. En erken tespit eden o zaten
Yazilimcianne Ben bir sene ovülasyonla takip ederek hamile kaldım. Yumurtladığımı gördüğüm andan sonra 13.gün test yapardım negatifi görünce iki gün sonra adet olurdum
crazymommy Yazilimcianne Ozaman 15 gün sonra oluyormuşsun sende canım bende 15 gün sayarsam pazar olmam lazım