Niloyumben Yaklaşık bir aydır düzenli kol kısmıma düşük doz insülin kullanıyorum ama son 2 haftadır şişme ve kaşıntı olmaya başladı. Doktorum göbeğini de dene dedi ama ben korkuyorum. Göbeğine insülin vuran var mı acaba
SercinOzel Niloyumben ben canım koldan daha kolay oluyo göbek deliğinden 4 parmak uzaklıkta sağa ve sola 4mm uç kullanıyorum ve hiç acımıyor insülin emilimide göbekten daha kolay oluyomuş hiç bir sıkıntı yok şeker hastasıyım nor alde ilaç kullanıyordum ama gebelik te insüline başladık 3 aydır göbekten vuruluyorum
goncacan Niloyumben merhaba canim ben hemsireyim dönüşümlü vurman gerek sag kol sol kol gobek daha sonra bacak surekli ayni yerden uygulamak iyi değil
Niloyumben ilkimbebee teşekkür ederim normalde sıkıntı yapmam ama hamile olduğum için çekindim göbeğime yapmaya :)
Niloyumben goncacan teşekkür ederim aslında sağ kol sol kol haftada bir dönüşümlü yapıyordum ama göbeği de eklemem gerekiyor sanırım 💐
Aygul_8403 Bende buakşm başlıycam hemşire gösterdi kolun etli kısmı ve baldır dedı göbege vurma hamile oldugun ıcın dediler onun söyledıgını paylşmk istedim gecmiş olsun hepimize