Deletedmom_27 h&m aliteli mi arkadaslar Aldiginiz urunlerden memnun musunuz black friday indiriminden faydalamak istiyorum erkek reyonundaki sweatler cok hos ve uygun
2022bebeki Deletedmom_27 Eşimin keten pantolonlari, sweatshirtlerini, polo yakalarını alıyoruz çok memnununz ne renk atma ne kumaşında bozulma oluyor çok kaliteli
sedamom00 Deletedmom_27 valla bacım hiç öyle şeyleri bilmediğim için nasıl bilmiyorum pahalı şeylere yanaşmıyorum indirimli uygun ne varsa kankamdır 🤣🤣😬h m miş Gucci miş ne bilem ben 😬
Deletedmom_27 Lilya_pn tr de c&a mi varrr ben hollandada ordan giyinirdim h&m den de tek tuk aldigim sseyler vardi ama kalitesini umursamayacak kadar kucuktum daha
Deletedmom_27 sedamom00 ahahhaha h&m le gucciyi nasil kiyasiladin yaaa hm idi 400 lira gucci idi 40 bin liraaaaa
sedamom00 Deletedmom_27 400 TL az para mi kız 😁😁hiç gitmedim öyle şeylere internette görüyorum sayfayı geri kapatıyorum
Deletedmom_27 sedamom00 dogrudur az para degil ama oyle ucuz mal da nerdeyse hic kalmadi trendyolda var tek benim bildigim lcw defacto fln da cok pahalilasti
Esraliiii Deletedmom_27 kzıızmın tüm zıbınları h&m yumusacık boraz pahalı olabilir ama kalite oğlumada giydircem inşallah