AyFa1608 Kızlar yarın görümcemgil oturmaya gelicekmiş. Ama hem ay sonu hemde bu ay birazcık sıkıştık öyle her zamanki gibi dolu dolu malzemem yok. Az malzemeli neler yapabilirim önerisi olan ? Çaya gelicekler çay yanına tarifler istiyorum 😐😐
Didem18 AyFa1608 gelen yabancı değil.. hiç kasma. Allah ne verdiyse yap koy… Bu bir kabahat değil ve siz ailesiniz 🙏🥰 üzülme de.. insanları yedirip içirmek onlarda iyi yer edinmek değilmiş bu yaşımda öğrendim. Güzel sohbet,güler yüz herşeye şifa 💐💐💐 bir de bu zamanda herkes biraz zor durumda 😢 halden anlarlar galiba.. anlamazlarsa da kendileri bilir
AyFa1608 Didem18 ya tabi orası öyle yeme içmeye gelmiyorlar sonuçta dediğin gibi yabancı da değiller. Boş çay versem bile laf etcek kimseler değiller şükür. Ama işte ben rahat edemiyorum. Kaynansı da gelicek görümcemin o hep söyler gülen yüzün için geliyorum hep diye.. güzel cevabın için teşekkür ederim canım 🥲
Dematrions Didem18 kesinlikle katılıyorum .samimi bir kahvaltı sofrası çay simit bile yeterli bence .hem aileden biri .hemde hamilesiniz kimsenin sizden birşey beklemeye hakkı yok ..çocukluğumuzun bisküvi pastasınin bile maliyeti 60 -70 TL oldu yaa
Papatyaa_01 AyFa1608 biberli ekmek var nefis yemek tariflerinde malzemesi çok az ben onu çok seviyorum, ve 3 malzemeli un kurabiyesi var onun içine limon kabuğu portakal kabuğu kakao koyup kurabiye yapabilirsiniz çaylı kek var ben bunları çok seviyorum :) makarna veya patates salatası olabilir sigara böreği olabilir hazır yufkadan ben genelde nefis yemek tariflerine bakıp malzemem varsa ona göre yapıyorum
AyFa1608 Papatyaa_01 teşekkür ederim canım bakayım bende. Google’dan önce buraya sormak istedim çünkü bazen az malzemeli tariflere giriyorum maşallah ya az öz bulunmayan şeyler oluyor ya da az yazıp bi dünya malzemeli şeyler çıkıyor en iyisi tecrübe dedim😅
2022bebeki AyFa1608 Bir tatli yeterli gelmez mi 😬Gelin pastası,mozaik pasta üzerine cikolata sos, ıslak kurabiye, islak kek ya da illa tuzlu bir şey de olacaksa da bir buzluk böreği ,ya da sirkeli çıtır börek olabilir aklima ilk gelenler🐣
AyFa1608 2022bebeki sağol canım önerilerin için😅 karar verdim artık. Kısır poaça revani yapıcam😅 bide sarıp kızartmyaa üşenmezsem sigara böreği😅
Armess_loya AyFa1608 dereotu poğaça Peynirli börek Mercimek köftesi Etimek tatlısı veya saray sarması
2022bebeki AyFa1608 3 çeşit gayet yeterli hamile.insansiniz kimsenin bir beklentisi olamamali zaten maksat muhabbet sohbet ağız tatlılığı 🤗
AyFa1608 Dematrions aynen canım haklısın.. aynen valla şipşak yapıverdiğimiz bisküvi pastası bile lükse girdi artık önceden ayda 2-3 defa mutlaka yapardım şimdi ayda yılda bir canımız çok istediğimde yapıyorum valla