Kızlar sarıdan kahverengiye dönük hafif lekelenmem var dedim doktoruma direk nidicard yazdı saçma değil mi net için gitmiştim nasıl gidiyor dedi bende böyle bir durum var dedim direk yazdı ağrım sızım yok o leke 2 gün oldu geçti gitti 34+1 haftalığım nstde sancı falan da çıkmadı tansiyonumda düşük ben yan etkilerine bakınca kullanmak istemiyorum sizce?
Birde özel takipliyim sezeryanda ısrarcı oysa serklajlıyım serklajımı 37. Hafta alıcağını söyleyip normal doğuma fiziken müsait olduğumu bebeğin döndüğünü kilosunda normal doğum için uygun olduğunu söyledi. Bende zaten normal istiyorum. Ama ne olduysa birden bizi korkutup yok normal doğumda oksijensiz kalma ihtimali çok yüksek yok omuzu çıkar bilmem ne olur diye bizi korkuttu 38. Haftaya gün verdi sezeryan dedi. Bugün gittim nidicard yazıcam kullan vücut sezeryan olucağını bilmiyor ya normal doğuma hazırlıyor kendini diyor ?? Bebek dönmüş sanırım kabalada girmeye başlamış herşeyimizle normal doğuma elverişliyiz ama sezeryanda ısrarcı dikişimi almıyor kızlar ne yapayım sizce ? Para için yaptığını düşünüyorum sonuçta normal doğuma gelmiyormuş gider devlette olur diye yapıyor