2022ayti Kızlar. Yarın İnşallah doktora gitmek istiyorum, son regl tarihime göre yarın 5 haftalık olucam. Sat 22 ekim. Sadece idrar testleri yaptım yani kan testi falan vermedim. Yarın gidersem doktor ultrason mu isteyecek
Mavidunyamm 2022ayti bence bir iki hafta daha bekle şimdi gitsen bile bebek görünmez. kalp atışını da dinleyemezsin büyük ihtimal
ogrencianne35 2022ayti kan tahlili yapıldı önce 6 haftalıkken gittim kese göründü 7 hafta da kalp atışı duyuldu
YaseminBatrk 2022ayti hayırlı uğurlu olsun inşallah rabbim saglicakla oluşup doğmasını nasip etsin. G c döllenme olabilir msela. Şimdi gitseniz kese de gorunemez muhtemel bebisde. Sağlık ocağında kan verin hatta 2 gün arayla gene verin bakalım artış oluyor mu. Ona göre gidersin doktora. Ama bence kan sonucuna göre 1 hafta daha bekle.
saitkereminannesi02 2022ayti son adet tarihime göre bugün 7 haftalık oldu kan yaptık ama kaç haftalık anlamadım 2 Aralık’ta gidecem doktora
YaseminBatrk ogrencianne35 aynen benimde. Geç döllenme olmus kan testi verdim 9800 çıkmıştı. Kese görünmüştü bebiş gorunmemisti. 10 gün sonra gittim tam 7+0 günlüktu bebiş De kalp sesi de duyduk gorduj hamd olsun. Bebim bir de geç döllenme olmuş uygulmaua göre 8+2 falandı doktor 7 haftalık dedi
_edakrsu22 2022ayti ben öğrenir ogrenmez gitmiştim kan verdiğim hastaneye gitmiştim o yüzden tekrardan kan istemedi sistemden baktı kan sonucuna ve ultrosanla baktı bi sıkıntı var mı yok mu diye kist falan var mı diye daha 3.5 haftalik falandı kese falan gozukmesede anlıyor ultrosandan bir şekilde ben hemen gidilmesi taraftarıyım
Momofelisa 2022ayti doktora gitmek için erken ama en azından sağlık ocağından folik asit yazdırın. Biran önce kullanmaya başlamanız lazım.
Seyma_58 2022ayti ben 3 haftalıkken öğrendim doktor hiç bakmadı bile folik asit verdi 4.hafta gel dedi gittim keseyi gördük şuan 8 haftalığım bebeği gördük kalp atışı için haftaya falan gidicem sen birazdaha bekle diyemem heyecanlısındır zaten doktor söyler şu gün gel diye
tugbacns 2022ayti ben kaset test pozitif çıkar çıkmaz gitmiştim sonra beta verdim 2 gün arayla daha sonra kese için çağırmıştı aynı zamanda ilk gittiğimde folik asit de başlatmıştı. Ben şahsen bekleyemezdim bir kaç hafta doktora gitmeden nasıl bekliyorlar hayret ediyorum ☺️
1erkekkannesiiii 2022ayti seni yanlış yönlendirmek istemem canım ben 7 hafta olduğunda gitmiştim. Bir kaybım var çok kez alt muayene yapıldı artık sıkılmıştım göbekten görünsün diye bekledim bir süre. Folik asit bebek düşününce eczaneden alıp başladım zaten diofol aldım doktora gidince de söyledim devam et ona iyi dedi yan etki de yapmıyor
Ersagununannesi 2022ayti ben haftasından emin değildim. 5 haftalıkken gitmişim. Ultrasonla baktı bir hafta sonra da kalp atışı duydum 🥰🥰
Yenibirii 2022ayti bebek görünmese bile gidip tahlil vermenizi öneririm. Gebeligin ilk 3 aydi folik asit ve kan sonucuna göre baska ilaclar kullanmaniz gerekebilir. Gebelik varsa riske atmaya gelmez, bi görünün.