Misketlimonum Nurguuulll kan tahlillerini falan özelde mi devlette mi yapıyorsunuz ? Evet Emre beyi ben de takip ediyorum çok memnun gidenler. Ama doğumdu kontroldü derken biraz masraflı oluyor. Bir de anlaşmalı hastahane yapılabilecek mi doğumlar o belirsizlik var
AliBarlas2816 Misketlimonum ben devlette ya da sağlık ocağında yaptırıyorum öyle gidiyorum doktorum da bakiyo sağolsun bu konuda çok anlayışlı daha hiç tahlil yaptırmadım orda ama bu hafta nst ye girerim artık 🤣
Misketlimonum AliBarlas2816 nts için ekstra ücret alınmıyordur heralde ☺️ İnşallah çok güzel geçer doğum serüveniniz
AliBarlas2816 Misketlimonum alınıyor diye biliyorum ama ücretini bilmiyorum yarın kontrolüm var size burdan yazarım🙂 hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin Rabbim bana da dua edin kızlar bugün ebem yan dönmüş dedi 🥴 32 de baş aşağıydı ama bakam yarın doktorum ne dicek
gzdaslihn Merhaba bende Emre beye gidiyorum çok çok memnunum 25+2deyiz şuan, hepimize hayırlı doğumlar dilerim
cancik Merhaba kızlar Bandırmadayım Royalde eşi spermiyogram vereniniz var mı? Güvenilir mi testler diye soracaktım.
Gzm006__ Misketlimonum doğum için erken daha ama bi arkadaşım da onla devam etti normal doğum için cok iknacı olmadı demişti
AliBarlas2816 Gzm006__ Misketlimonum evet baya bı sezeryanci yorumlara göre benim bı iki tanıdığım da ona gitti onlar da sezeryan oldu..Bu arada ben geçen salı 36+0 da yatış yapıp saat 12.23 çarşambaya geçince 36+1 de normal doğum yaptım 👼oğlum beş gün kuvezde kaldı şimdi yanımda uyuyor darısı başınıza kızlar 🥰🤲💙 Ahmet beyden de çocuk doktoru Şengül hanımdan da cooookk memnun kaldık 😊
Misketlimonum AliBarlas2816 ne mutlu size maşallah sağlıkla büyütün oğlunuzu 🥰 vatanına milletine ailesine hayırlı bir evlat olsun inşallah
ms_annisko AliBarlas2816 aa ben de Aylin hanımı merak ediyordum sezeryan yanlısı mı :/ Ahmet beyden memnun kaldınız mı peki doğum konusunda. Bu arada gözünüz aydın olsun, Allah bağışlasın 🌸