nurtanesiiii sedamom00 Ne kadar okuduğunu anlamayan insan varmış hepsini hayretle okudum ve bende canım ne isterse abartmadan yerim ve bende zayıfım gerçekten boş yapmışlar arkadaşım senin adına ben çok sinirlendim sanki sen insanlara lütfen sucuk yiyin diye yalvarıyorsun bu sağ duyularini keske ise yarar biseyde kullansalar bi ise yarasa gerçekten sırf tartışmak istiyorlar 😏
AyFa1608 mylittlebabym yumurtanın 50 tonu😂😂 en sevdiğim bazen yerken tavukların götü iyi ki var diyorum eşim çok gülüyor😂😂
mylittlebabym AyFa1608 ahshshdjxj benimkide her gün yediğim için yakında kanatların çıkacak diyor dhdjd
sedamom00 nurtanesiiii gerçekten öyle canım burda herkes fikrini söyler ne yaptığını sorar cevap veriyorsun insafsızca üstüne geliyorlar onlara yiyin edin de demedim ahkam kesiyorlar burda Bn abartmadan herseyden yiyorum onu bile yemicekmişim ne kadar saçma insanlarda akıl olmayınca ne kadar anlatsan boş bacım 😒
AyFa1608 mylittlebabym valla ya 😅 ama hem çok seviyorum hem sağlıklı hem benim için hem bebiş için günde en az 1 tane haşlanmış yiyorum bazen günde 2-3 olabiliyor😂 yakında gıdaklıycan diyor eşim😅
Halime90 sedamom00 patates kızartması başlı başına çok zararlı . Tamam yediğimz her şey de hormonsuz değil sağlıklı diyemeyiz ama en azından bildiğimz zararlı yiyeceklerden uzak durmakda. Fayda var ☺️
kakara beyzzsenturkk şeker olabilir mi acaba bende bazı sabahlar oyle uyanıyorum salatalık veya yogurt yıyorum endokrin doktorumun önerisiyle sonra kahvaltı
beyzzsenturkk kakara hamilelik öncesinde de vardı bende en kötü abur cuburla yatakta oyalanırdım simdi o sekilde yapamıyorum😂
minnieme beyzzsenturkk avokadoyu iyice ezin, rondodan da geçirseniz olur. İçine azıcık süzme peynir, pulbiber ve tuz tabi yine, azıcık zeytinyağı ve limon sıkıp yiyorum genelde. Olgunlaşmış avokadoysa güzel oluyor deneyin derim 🤗
A_syma beyzzsenturkk Bende pek istahla yemiyorum ama bebisim biraz zayif midem bulana bulana zorluyorum 🌸