beyzzsenturkk her sabah ne yicem diye kara kara düşüne düşüne saatlerimi geçiriyorum böyle canım da bişey cekmiyo ki kalkıp yapayım uyanakı kaç saat oluyor hala ne yapsam diyorum siz neler yaptınız ya sabah kahvaltılarına pratik neler yapıyorsunuz cunku acken ayakta midem bulanıyor pratik ne hazırlayabilirim fikir olsun
Nikooo beyzzsenturkk ben haşlanmış yumurta avakado tahin pekmez peynir zeytin ceviz tam buğday ekmeği bazen bu ekmekten kaşarlı tost :)
AzraFarah beyzzsenturkk benim klasik kahvaltı olmazsa olmazım, yumurta,bal tereyağı,peynir çok severim,helva, zeytin arada kaymak, yanında da sıcak çayım olsun başka bişe istemem. Kahvaltı en sevdiğim öğündur
mekutlu12 beyzzsenturkk yulaf tost yaptım bugün hem çok pratik hem sağlıklı. Bir yumurta bir kaşık yoğurt iki kaşık yulafı çırpıp yağlı kağıt arasında tost makinesine basıyorum pişince ikiye katlayıp arasında peynir eritiyorum çok doyurucu da oluyo. Tost gibi arasına istediklerini koyabilirsin. Bu arada ben hamile değilim bebeyle uğraşırken hızlı hızlı yapıyorum. Hem yulaf süt yaparmış her gün tüketiyorum fazla kilolarımı da veriyorum 🤪
[silindi] beyzzsenturkk ben de aynı durumdayım yazılan örnekler benim normal kahvaltıda yaptığım şeyler zaten, hamileyken bukadar ayakta durup böyle şeyler hazırlayamıyorum Sabah ne yesem diye düşünürken zaman geçiyor zaman geçince midem bulanıyor hiç yapamıyorum ben de önerileri bekliyorum 🥺
Adacan Krep yap kendine un yumurta süt tuz karıştır tereyağını erit üzerine dok arkalı önlü pişir mis. Yanına peynir domates salatalıgini da koy hem yararlı hem pratik işte
sedamom00 Sucuklu yumurta patates kızartması Menemen yumurta haşlaması kuymak işkefe kızartması pişi filan yapıyorum normal aklıma ne gelirse sabahları yaparım önceden nasıl besleniyorsam şimdi de aynı
Zumzugukodummuzzingillatirim sedamom00 hepsini ayni gun ayni kahvaltiya yaptigini sandilar bence jdjdjdjd bunlar hamileyken beni gorse dayak yerim baciiiim djdmdmmd kfc burger tavuktan tiksindim et yedim etten tiksindim balik yedim hahahah 😅
Nikooo sedamom00 sucuk patates kızartması kuymak pişi hepsi yağlı sucuk salam sosis zaten yenmemesi gerekiyor canınız çektiğin de tabi ki ölçülü yiyin fakat bunu her gün düzen haline getirmeyin doktorum beyaz ekmeği bile önermiyor yediklerinizi sağlıklı ve sağlıksız şekilde dengeleyin sağlıklı daha fazla olsun hiç yemeyin demiyorum beslenme uzmanıyım sadece öneri :)
Halime90 sedamom00 patates kızartması başlı başına çok zararlı . Tamam yediğimz her şey de hormonsuz değil sağlıklı diyemeyiz ama en azından bildiğimz zararlı yiyeceklerden uzak durmakda. Fayda var ☺️
mylittlebabym Patatesli yumurta Kaşarlı yumurta Yeşil Soğanlı yumurta salatası Menemen Patates kızartması
AyFa1608 mylittlebabym yumurtanın 50 tonu😂😂 en sevdiğim bazen yerken tavukların götü iyi ki var diyorum eşim çok gülüyor😂😂
beyzzsenturkk mekutlu12 yulaf hic yemedim hemde hic ve nedense gözüme hic güzel gelmiyor cok tatsız tuzsuzmus gibi eşim aldı ama nedense yeniliklere cok acık olamıyorum tadını merak etmiyorum da değil😂
sedamom00 Nikooo doktorum hiç bir şekilde bna bişey demedi ne istersen bu kadar kasma herseyden ye dedi valla diyet bna göre değil hiç öyle şeyler yiyemem oo üstelik ben Tokatlı olduğum halde bat kısır içli köfte hingel pişi katmer Allah ne verdiyse yerim bacım yoksa diyet bna göre değil herkesin kendi tercihi Bn diyet yaparsam acımdan ölürüm aman can boğazdan gelir zaten 55 kiloyum yiyorum valla hiç kilo da almıyorum 🙄🙄🤣🤣🤣😬😬😬😬
Dlkzz Nikooo Canım yenmemesi gerekiyor değil. Doktorum bana da beslenme listesi verdi. Sucuk iyi pişirilmesi gerekiyor dedi salam sosis canın cok çekerse pişir ye ama çiğ sakın yeme dedi. Dikkat ediyoruz ama insanın canı cekiyor iyi pişirildiği takdirde bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Benim doktorum da beyaz ekmek yemeyeceksin dedi orda haklısın ama canın çektiğinde pişirip yiyebilirsiniz dedi
beyzzsenturkk [silindi] evet aç karnına insan ayakta duramıyor her an kusucakmıs bayılcakmısım gibi geliyor hazırlayanları da tebrik ediyorum valla ben o kadar ugrasamıyorum😂
Nikooo sedamom00 kilo almanız önemli olan değil burda önemli olan bebeğin gelişim sağlığı pişiyle çok güzel gelişir devam edin
sedamom00 Nikooo valla Bn hiç katılmıyorum ona kalırsa doğru beslenipte çocuğun gelişimi geri de olan da var önemli olan bu kasmamak gerek bnce abartmayın ne kadar üstüne titrersen o kadar şeyler olur
kalbiminpariltisi Nikooo yorumlarına şaştım kaldım hanımefendinin :( ama durumu idrak edemedi bence çok farklı pencereden bakıyor olaya
kalbiminpariltisi sedamom00 abla bu nasıl bir yorum feleğim şaştı, içen de ölüyor içmeyen de ölüyor sigara için demek gibi bir şey oldu bu. Kusura bakmayın ama bu bakış açısı çok cahilce.
momqq sedamom00 valla bnm arkdasm 2 çocuğu var ikisinde de sigarayi yiyordu resmen icmiodu ama cocklar da sapasağlam millet anlamıyor bu nasip meselesii nasipte ne varsa o olur istedgin kadr sağlıkli beslen veya beslenme nasibinde ne varsa onu yaşarsınn başka yerlere çekiyorlar konuları boşverr 🥴
Tubatgn beyzzsenturkk Genel olarak haşlanmış yumurta yiyorum yanına istersem patates kızartması yapıyorum , katmer alıyorum, pişi yapıyorum. Yeri geliyor sadece tost yiyorum. Bazen Menemen yapıyorum. Simit alıyorum. Börek yapıyorum. O an ki ruh Halime bağlı. Kendimi kısıtlamadan rutin kahvaltım neyse onu yapıyorum. Ceviz tahin pekmez ya da bal eksik olmaz onları muhakkak tüket 🥰
beyzzsenturkk Tubatgn hamurişleri bana cok uğraştırıcı geliyor yani her saat yapabilirim ama sabah kahvaltısına hemen böyle ağzıma bişey atmalıyım yoksa kusuyorum bişey yemesem bile ama binbir cesit kahvaltı hazırlayanlara da cok üşeniyorum 😂😂😂
sedamom00 kalbiminpariltisi o kadar köyde olsun başka şeylerde yaşıyanlar ne bulduğun da herşeyi yiyip sağlıklı çocuk doğuran çok kişi var siz abartmayın bnce biz insanız da onlar değil mi hamile olmadan önce ne yiyorsanız yiyin hamile oluncada değişmez tabi yoğurt süt kuruyemiş yeniliyor onlara dikkat edersen şunu yeme böyle olur şöyle olur hamileyiz hasta değiliz sizi Anlamıyorum!
Nikooo kalbiminpariltisi yazdığıma pişman oldum bende böyle insanlara laf anlatılmaz ama en azından tavsiye isteyen insanlara böyle yanlış örnek olması çok yanlış kendin zararlı ne yaparsan yap bize ne ama burda kötü örnek olma
kalbiminpariltisi sedamom00 sucuk sosis salam bunların hamilelikte yenmesinin zararlarını bence bir okuyun, o zaman fikriniz değişir diye düşünüyorum
sedamom00 kalbiminpariltisi sosis yemiyorum zaten sucuk yiyorum oda pişiyor bnce abartmasak yaaa artık cidden 🙄
kalbiminpariltisi sedamom00 sucuk yiyorsunuz ve o da piştiği için zararsız öyle mi… peki aynen devam (: