Puding Ceylincim doktorumun cihazı renkli her gittiğimde oğlumun arkası dönük 22. haftam da üstdüzey Ultrasona da girdim orda da göremedim ve doktor iki kere beni çağırdı göreyim diye ama ikisinde de göremedim şu an 31 haftayım artık doğuma kaldı görmek😑😂❤️
Ceylincim 2prensesannesiiii Canım sen diyene kadar kendim ile çelişyordum bu bene yüz üstümü ben mi anlamamıyorum diye ama tahmin ettiğim gibiymiş 😂😂 inşallah ilerde dönerler ya yüzlerini görürürz 🙂
sonnenschein 2prensesannesiiii ay doktora dedim neden diye diyor ki bebeklere kimse karışamaz kendi istedikleri gibi dururlar 😁😁
2prensesannesiiii Ceylincim ben renklide gördüm yüzünü 13+1 de renkli açtı dr🥰🙏🏻 Kesenin altından bakıyor 😂 evirip çevirip bişey yapıyor bacak arasına falan çevirebiliyor sende görürsün renkli açınca🥰🙏🏻
Ceylincim 2prensesannesiiii ahhhhh çok heyecanlı 😍 peki kaçıncı hafta da gördün bu şekil de benim 11+6
sonnenschein 2prensesannesiiii kesinlikle ama sürekli hareketleri değişiyor bizim o ana denk getirmemiz ilginç 😁
2prensesannesiiii sonnenschein valla 11+1 de yüz üstü yatmıştı kafası sağ tarafayfı bu kez yine yüz üstü sadece kafası sol tarafta değişen tek pozisyon bu😂
zumzum @“Rapunzellll”#p25184631benimkii de, 7. Aydan sonra yğzğnğ göremedik 9. Aya girdim, tamamen süpriz bekliyoruz. 🤣
2prensesannesiiii zumzum 😂😂😂 sağlıcakla inşallah hayırlısı olsun annemde kız kardeşimin cinsiyetini süpriz beklemiş doğunca öğrenmişler😂
zumzum 2prensesannesiiii Amin inşallah sağlıklıca alırız inşallah kucağımıza bebişlerimizi. 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Allahtan cinsiyetini biliyoruz, yoksa tam delirmeceler olurdu. 🤣🤣
2prensesannesiiii zumzum hahaha bende kafayı yerdim bizimkinin yüzü oturmamış daha 13 haftalık çok gülüyorum 🥴🥲😂 bi sonraki gidişimizde toparlamış olur inşallah 🙏🏻
zumzum 2prensesannesiiii Olur olur 6. Yada 7. Ay da yani ennson gördüğümüzde resmen eli yüzü belirgin bir tipi vardı, çok değişmişti gerçekten yüz hatları. 😋