1Mavimavi Sevgili arkadaşlar evde yapabilceğim 1 saat sürecek kilomada etki edecek spor hareketleri arıyorum tavsiye edermisiniz bildiklerinizi dışarısı soğuk çok üşüyen insanım Yürüyüşe çıkamıyorum Hızlı kilo alan insanım Spor yapmam gerekiyor
AhseninAnnesii 1Mavimavi ben kilolu bir gebeyim, diyetisyene giderken hamile kaldim evde egzersiz yapiyodum ve doktorum riskli olmamama ragmen onermedi. O yuzden doktorunuza danisim egzersiz yapin bence
Handevtnsvr 1Mavimavi ben youtube da Elçin Demirel ile pilates yapmaya çalışıyorum. Ağrılarımı da hafifletiyor. Hamilelere özel çeşitli egzersizleri var isterseniz bakabilirsiniz.
Esmakrds 1Mavimavi bende 20. Haftadan beri elçin Demirel’le spor yapıyorum. Gerçekten faydalı oluyor egzersizleri
1Mavimavi AhseninAnnesii doktorum öneriyor spor yapmalısın diyor yoga pilates yürüyüş hamilelikde yapılabilen spor egzersizleri Ben yoga ve plates yerine egzersiz arıyorum bacak ve kalça için Çok kilolu değilim ama ilk gebeliğimde 24 kg aldım Aynı hataya düşmek istemiyorum Diyetisyenle çalıştığım halde alıyorum Çünkü kaçamaklarımı durduramıyorum O yüzden yürüyüş yapıyordum artık evde spor yapmak istiyorum
AhseninAnnesii 1Mavimavi öneriyorsa bir sey diyemem youtube dan acin size yakin gelen birininkinden baslayabilirsiniz bence
1Mavimavi Handevtnsvr teşekkür ederim bende you tube dan bakarken gördüm şimdi akşam üstü başlıyacağım 🌺
Emirimam Elçin demirel hocayla birlikte 8.ayıma girdim canım, riskin yoksa yapabilirsin, kilo almama rağmen vücudum kendini bırakmadı
1Mavimavi Emirimam herhangi riskim yok sorunum asla üst bölgemle değil alt bölgemle kilomu direk aşağıya alıyorum hergün kalça basen egzersini yapsan faydasını görürmüyüm sizce
1Mavimavi Esmakrds basen kalça egzersizlerini yapsam faydası olurmu sizce çünkü Benim belim incecik göbeğim bile çıkmaz öyle kolay kolay basenlerim bacaklarıö şişiyor İlk gebeliğimdede 24 kg resmen basen ve bacakdaydo göbeğim yokdu insanlar çocuğu nerende büyütüyorsun diyorlardı düşünün yani
Handevtnsvr 1Mavimavi bende bütün kiloları kalça basenden alan bir yapıya sahibim. Kalça bacak egzersizleri de var zaten kısa kısa videolar. Birkaç videoyu üst üste yapıyorum kendimi iyi hissedersem. Kilo aldık tabi hamilelikle beraber ama ben faydasını görüyorum egzersizlerin. Herşeyden önce ağrılarımı hafifletiyor bana yetiyor. Son ayımdayım şimdi doğuma haZırlık egzersizleri var onlara başladım hatta.
1Mavimavi Handevtnsvr çok güzel çok sevindim hayırlısıyla kucağınıza alın inşAllah Benim haftam daha erken bakalım bende yaptım az önce egzersizi İnşAllah faydasını görürüm ♥️