QUEEN0888 Bende 14\80,15\80 gibi çıkıyor.Protein kaçağı yoktu 2 hafta önce.Yine doktor test yaptıracak.Sorum şuki tansiyon olupda protein kaçağı yoksa yine sezeryana alıyorlarmı?
Sultan4141 QUEEN0888 hayir canim sıkı takip ediliyo benimde tansiyonum yuksek ilac kullaniyorum protein kacagi cikmadi 35 haftaya geldik
kuzucumoglum QUEEN0888 vala bende mahvoldum o kadar yüksek değil ama 11/7 13/9 gidiyor baş ağrısı mahvetti bana enfeksiyonum var hayrla bir doguraydim 33 hafta olcam yarın
teachervera QUEEN0888 Protein kaçağı çok tehlikeli canım bende her ikisi vardı erken doğum yapmıştım. Şimdi yine hamileyim tansiyon yok ama protein kaçağı şüphesi var 24 saatlik idrar tahlili istedi doktor. Normal idrar tahlilinde çıkmıyor zaten protein kaçağı negatif çıkıyor o yüzden tansiyon problemi olan 24 saatlik yaptırmalı
QUEEN0888 Sultan4141 Aynen bende ilaç kulanıyorum.Tansiyonum bitürlü anlamıyorum.Çok kalkıyor ve çokta aşağı düşüyor
Sultan4141 kuzucumoglum bol su icmenizi oneririm benimkiler de ikiz bende oyle diyodum simdi 36 hafta yi bekliyorum
Sultan4141 QUEEN0888 ben 18 leri bile gormustum sitres yaptikca daha cok cikiyor yediklerinize dikkat ederseniz duzenli ilac birde sık doktor kontrolu atlatırsıniz insallah ben bundan sebep 2 gun üniversiteside bile yatmistim
teachervera QUEEN0888 Bir kap içine 24 saatlik idrar toplanıp tahlili yapılıyor canım protein kaçağı varsa onda çıkıyor normal idrar tahlilinde çıkmıyor. Bana bu hafta idrar tahlili yapıldı negatif çıktı başka doktor bakmıştı kendi doktorum ameliyatda idi. Sonra kendi doktorum baktı dedi bunda çıkmaz zaten 24 saatlik yaptır dedi ilk bebeğimde de normal tahlili de çıkmadı protein 24 saatlik de çıktı hemen doğuma alındım