Sumeyyeabdi Ne yapiyosunuz kızlar bugun kontrolden geldim doktorum pazartesiye gün verdi pazar gecesi 12den sonra bisey yeyip içme dedi ilk sezeryanim 38.haftada geliyor insalah 🥰🤲
Brtnabyy Sumeyyeabdi hayırlı olsun inşallah😍 bana da pazartesiye gün verdi 38+2de alacak. Sabah 8.30a kadar kahvaltnı yap suyunu iç. Sonrasında bişey yiyip içme dedi. 11de hastaneye yatış 2 gibi ameliyat olacakmış
tulaye Sumeyyeabdi ayy ne güzel. Bana da haftaya cumaya gün verildi. Gece 12’den sonra yeme içme yok sabah 8’de hastanede olacağım. Bende korku endişe heyecan hepsi var sizler de nasıl. 😊
Sumeyyeabdi Brtnabyy sagol canim sanada hayırlı olsun sağlıcakla gelsin banada pazar gecesi 12den sonra bisey yeme dedi acaba sabah 8bucukta alır mi sezeryana acaba
Sumeyyeabdi tulaye doktorum çarşamba günü izmir e gidecekmiş geei geldiğinde de 39.haftada oluyoruz dedjm pazartesi olsun mecbur aynı ’ya heyacan cok var bide ilksezeryanim☺️
tulaye Sumeyyeabdi inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız. Durumunuzdan haberdar edin :) umarım her şey çok güzel geçer🙏🏻 bence güzel de geçecek korktuğumuz gibi olmayacak 🌸
Sumeyyeabdi tulaye tamam canim haberdar ederim ☺️ inslalah pozitif bir doğum hikayem olur herşey gönlümüzce olur inslalah 🤲