1Gunes Kızlar 26 haftalık hamileyim fakat bebeğim çok hareket etmiyor ilk gebeliğim. Ultrasonda eller ayaklar durmuyor ama ben hiç hissetmiyorim. Özellikle yürüyüş yapsam biraz yorulsam sürekli uyuyor .
QUEEN0888 1Gunes Normal)bende çok hareket edince uyuyor.Bebekler 30 haftadan sonra daha aktifler.Ama yine her bebek farklı🌸
Hilye Canım aynı şey bende de oluyordu. 28 den sonra hareketlerini net bir şekilde hissetmeye başladım. Doktor kontrolünde herhangi bir riskli durum çıkmadıysa endişe etmene gerek yok.
1Gunes Hilye yok kuzum çok şükür sağlıklı risk yok kalbi delik demişti sadece kapanmasını bekliyoruz. Onun haricinde herşeyi çok iyi.
QUEEN0888 1Gunes İnşe)Allah sakin bebek olucak😄Aslında senin için öyle iyi.😃Sağlığı yerinde olsunda az hareket etse bişey olmaz😊
Iremalya2 1Gunes merhabalar benim bebeğim için de kalbi delik dedi 1,8 mm seninkini deliklik boyutu nedir ?
1Gunes QUEEN0888 eşim de çok sakin sessiz birisi aslında ona çektiğini düşünüyorum. Rahatsz edilmeyi sevmiyor gibi ama bazende merak ediyorum hareket etmiyor diye
QUEEN0888 1Gunes Bende)ilk oğlum çok hareketli aynı ben yani hiç uyumuyordu.Şimdiki bazen çok bazen az hareketli)babasına çekebilir😅Sağlıklı doğsunlar inşeAllah
1Gunes Iremalya2 derinlik vermediler kuzum 28.haftamda tekrar perinotolojiye gidicem bakiicaklar o zaman öğrenip yazarım sana olur mu ?