Erdmm Deli gibi yiyorummm insanın sürekli içi kıyılır mı ya masadan kalkıyorum yarım saat sonra miğdem bom boş gibiii 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Asmin27 Erdmm ama ben hiç kiloyu sorun etmiyorum ben verebilirinde çocuğum kolay kolay alamaz yeterki o doysun
Glraras 2 saat önce yedim artık tamam bu gece derken şimdi midem kazınıyo😔 sanki günlerdir açım😁 nasıl bir şey böyle yahu
semabrcn 4,5 aya kadar kedi 4,5 tan sonra aslan oldum 😂 doymuyorum 😂 özellikle akşam yemeği sonrası ve gece acıkmaları beni bitirdi
HillalkanYldz Kizlar bende 7 haftalik hamileyim ve migdem asiri kaziniyo acim yemege basliyorum iki kasik aldiktan sonra bi hos oluyorum migdem kalkiyo sanki birakiyorum normalmi ? Yasayan varmi aranizda ama kemiklerime kadar acim sanki ve iki kere affedersiniz cikardim sadece oda salcali bisey yigince oluyor ne tuaf cok severim oysa salcali seyleri 😭
Birincigil HillalkanYldz ilk zamanlar bende tiksindim salçalı yemeklerden cnm haşlanmış patates ye iyi geliyor mideye bide kepekli galeta iyi 👍 bu haftalar da ben de sizin gibiydim gece 3-5 uyanırdım 😄🙈 muz ye iyi gelir 👍
Asmin27 HillalkanYldz çok sevdiğin şeyleri hamileyken yiyemiyosun bazen çünkü insanın bünyesi çok farklı bende yiyemezdim canım tek yedigim ekmeği yumurtaya banıp kızartırdım bi onda midem bulanmamıştı 5 aya kadar onu yedim
Birincigil Sabah 6 da uyanıyorum 23 hafta bitecek 24 olacak 😃 bebek hareket ettikçe onu dinliyorum sonra uyuyamıyorum acıkıyorum eğer bişey yemezsem içmezsem durmuyor hiç 🙈 süt içerim muz yerim bende abur cubur tüketmiyorum kızlar 💓 sadece 3 kilo almışım bu zamana kadar ☺
Asmin27 Birincigil evet acikinca çok tepki veriyo inşallah bi 30 haftalığı gor beni dha ıyi anlarsın acikinca resmen kemiklerine degiyo 😄😄