Lilyumfokimum Asla hiçbir ismi içime sindiremiyorum. Melin istiyordum ama ondan da soğudum. Sizce Melis Ada nasıl?
MasaAll Lilyumfokimum ahh benjn gibi öykü lara Miray isminde takılı kaldım burda da anket yaptım çoğunluk öykü dedi ama yinede içime sinmedi bide çok kararsızım en sonunda ALARA ya karar verdin ve kapı sürüsünü sipariş ettim icimede şimdi artık dugurturememss
Lilyumfokimum Fundasahin29 Kiwi12 Meribiri1 Linabebek1 MasaAll prematureannesi_ EddaBilkil 12Hilal12 piiremsesinannesiii Herkese ilgi alaka cevapları için çok teşekkürler. Ben aslında Era ismini çok çok beğeniyorum. Yeni bir çağ yeni bir devir anlamınq geliyor ve baba çok anlamlı geliyor. Kız ismi zaten ama unisex kullanan da çok. Eşim de Melis çok istediği için kırmiyim diyorum. Melis Era nasıl sizce? Hoşunuza gitti mi? Benim de gönlüm olsa :)
Meribiri1 Ben Rüya koyacağım ama bir okul öncesi öğretmeni olarak Masal yada Öykü de koymayı çok düşünmüştüm eşim pek istemedi :/
Lilyumfokimum MasaAll oh değişmesin diye kesin çözüm 😀 Alara çok güzel ama gerçekten adıyla yaşasın minik kuş
Lilyumfokimum EddaBilkil hem Meva hem Sare çok beğeniyorum ama eşim bir türlü ısınmadı :) ama ikisi de şahane ♥️
EddaBilkil Lilyumfokimum aa güzel olmuş. Benfe eflin de takılı kalmıştım. Cinsiyet belli değildi duyduğumda meva yı eşim istedi. 2 isim koyduk.