Pnarvrl Ozgee123 ilk bebek çıkar bakımları yapılır giydirilir aşılar topuk kanı derken anne odaya alındıktan sonra odaya getirilir
Ozgee123 sedefyrs1101 esradgn123 Tintinsu yaa bebekle birlikte çıkmak daha güzel özelde olucak doğumum öyledir inşallah sistemleri :)
Merve201119 Ozgee123 her hastanenin sistemi farklı aslında iki cocucgumdada benden önce odaya getirmislerdi üçüncü bebemde ben odaya geldim öyle getirdiler o arada yenidogan ünitesinde bakımları yapılmış tutmuşlar orda
Deletedmom_33 Ozgee123 Sezeryanda bebek çıkıyor. Bakım odasına alıyorlar. Anne kapatılıp odaya alınana kadar bebeğin işi bitiyor getiriyorlar sonra
Ecz1anne Ben normal doğum yaptım Doğar doğmaz bana verdiler. Ben çataldan kalkarken de eşim ten tene temas yaptı ve o şekilde odamıza indik❤️
hukukcuanne_06 Ben odaya geçtim bebek sonra geldi yapılacak kontroller var denildi. Normal doğum yaptım bu arada
pembefiyonk Ozgee123 sezaryen doğum yaptım bebiş benden 25 dk önce odaya götürülmüştü ☺️ Dikişlere ve içimi temizleme devam etmişti doktorum ben arkadan gittim odaya
Mrv135 Ozgee123 ilk bebeği götürüyorlar sonra siz dikilince sizi de götürüyorlar siz gidene kadar bebek gelmiş olabiliyor ya da siz gelince getiriyorlar.
SutlacimiYedimmiBen Ozgee123 2 normal dogum yaptim birinde bebek bnden once gitti refaketciye ikincisinde 3 saat solunum aldi bebek sonra getirip kucagima verdiler