en_guzel_emanetlerim semakklk gebelik haberini ilk aldığım zamanlar 1 hafta geçmeyen baş ağrım vardı eğilip kalkamıyordum bile sadece parol kullanıyordum çok bi etkisi olmasa da siz tedbir için yinede bi tansiyonunuza baktırın
[silindi] Merhaba ben de 10 haftalığım geçmişteki kadar baş ağrısı olmuyor ama dün de başımın ağrısından ne oturabildim ne uyuyabildim çok zordu ilaç kullanmıyorum hiçbir şekilde Keşke bir çözümü olsa
menbesrun O haftalarda bende cok ağrı yaşadım artık ağlıyordum doktor çok ağrın olursa parol içebilirsin demişti ve enseye şakaklara buz kompresi yapmamı söylemişti iyi geliyordu gerçekten size de gelir insallah cok zor bi durum
Suna_12- QUEEN0888 merhaba ben test yaptim cizgi silik cikti.Kalin cizgi ama solgun.Fotorafini gondersem bakarmisiniz??? )))
Suna_12- en_guzel_emanetlerim programi yeni yukledim bilmiyorum nerde paylasmak lazim ozur dilerim)bi sizde bakin lutfen teste)))
QUEEN0888 Suna_12- Evet canım cizgi var.Gebelikdise 1 haftaya daha belirgin olucak.Kan testiylede baka bilirsin😃Onda zaten tam belli çıkıyor. Bende)ilk oğlumda öyle çıkmıştı kanda baktırdım😄
[silindi] Suna_12- yeni hamilelikte böyle silik görünüyor 1 hafta sonra yapmış olsanız daha belirgin görünürdü
en_guzel_emanetlerim Suna_12- ikinci çizgi görünüyor fakat ilk 5 10 dakika içinde çıktıysa vardır ve henüz çok yenidir kan vermeniz gerekiyor em doğru sonuç için
Suna_12- QUEEN0888 test hemen 5-10dk ya sonuc vermiyo biraz kaldikdan sonra belirleniyor cizg boyle oluyormu?yeni oldugu icin???(
Suna_12- [silindi] testi yaptikdan sonra hemen 5-10 dk icinde gostermiyo biraz kaldikdan sonra cizgi belirleniyor.Boyle oluyormuuu???