Meva34 Sevdaeslem benim hamilelik döneminde hep düşük çıkıyo dr demek ki senin tansiyonun böyle düşük bünyen alışık demişti ama bazen çok düşüyo rahatsızlanıyorum genelde kahvaltıdan sonda magnezyum içince oluyo bi kaç gündür mide bulantısı da oluyo gaviscon içiyorum dünden beri rahatım
tugcegk Sevdaeslem düşükten kastınız kaç mesela benim 9/7 ve 10/7 çıktığında gayet iyi hamilelik için artması daha kötü dedi dr ve hemşire
Nimetkayseri1438 Sevdaeslem 8/6 8/5 tansiyon ile devam ediyorum tansiyon dusuklugunde tuzlu kraker falan yiyebilirsiniz düşüklüğü zarar vermiyor önemli olan yukselmemesi o etkiliyor
Milosee Sevdaeslem benim her sabah kesinlikle oluyor 2.3 saat uzanıyorum kahvaltı yapıyorum çok zor duzeliyorum tanisyonumu olcmuyorum ama anlıyorum elim ayağım titriyor midem bulanıyor bayilicak gibi oluyorum nefes alamıyorum öyle şeylerde hemen biseyler ye uzan😶😶
Emine_erol Bende de çok düşüyor 27 hftligim geçenlerde acillik oldum kendime gelemedim ev dönme dolap gibi dönüyordu gözümün önünde serum yiyince duzeldim…ilk kızımda da ocağın başında bayılmıştım çok zor bsy