Simge1234 Merhaba 26 haftalık hamileyim 4 gündür geçmeyen bir kalça ağrım var otururken sorun olmuyor ama desteksiz yürümem çok zor incitmediğime de eminim başına böyle bir şey gelen var mı?
Mustafayigitvebeytugannesi Simge1234 magnezyum eksikliği olabilir doktorunuza danışın ilaç yazacak. Bende de vardı önceki iki gebeliğimde şuan bunda hala başlamadı 🤗
yagizegemom Simge1234 benim 10. Haftadan beri var şuan 21+5 deyim hala ayakta çok durunca ve çok yürüyünce aşırı ağrır çok dediğim de 20 dakika felan 😢
TTtutku Simge1234 22 haftadayım kalça kemiğim ikiye ayrılıyor sanki hem magnezyum eksikliği hemde pelvis kemiğinin esnemesinden diye düşünüyorum brn
Emine_erol Simge1234 incitmeyle asla alakası yok canım 2hamileligmde de oldu bende fidik da var desteksiz yürümek çok zor bende yattigmda yanımda illaki biri oluyor yoksa tek başıma kalkamiyorum
Dilayesen97 Benimde oluyor canım hareketsizlik sebep oluyor diye düşündüm bir yere oturunca veya yatınca kalkamıyorum kalktığımda, kaslarımın açılması için zaman gerekiyor.