Sariilayda16 Merhaba anneler işimden memnun olmadığım için ayrılmıştım yeni iş bulmaya çalışıyordum fakat bebişimiz bize sürpriz oldu şimdi ise iş bulamıyorum evden yapabılecegım birşeyler varsa önerirmisiniz
Summerwine Sariilayda16 başıma gelen bir olayı anlatayım da burada herkes görsün.Evden çağrı merkezi işine başvurdum bana kulaklık falan aldirdilar ve adamlar artık ne aradı ne sordu güya ise almışlardı beni.Allahtan daha hiçbir bilgimi paylasmamistim TC no falan yani sizinde aklınızda bulunsun evden iş yapayım derken dolandırılmayın.Temkinli olun
hayalperest2310 Sariilayda16 oturduğun bölgede inci boncuk etiket işi varsa araştırıp yapabilirsin canım
Kvsrsyds Summerwine Banada herkese açık duyulmuş bir iş arama platformunda evden çağrı merkezi adı altında bir mesajla ulaştılar WhatsApptan günlük bir kaç kişiyi mutlu edeceksin bu kadar deriler. Bende dikkatli olun derim Home Office adı altında pislikler dönüyor
Summerwine Kvsrsyds ay o ayrı faciaymis.İste insan hamileyken oturduğumuz yerde birşey yapalım diyor böyleleri pişman ediyor
Kvsrsyds Summerwine İman öyle beynimden vurulmuşa döndüm 😅 anca el işi inci boncuk işleri oluyor evlerde yapılan onlar yapılır