Sariilayda16 Merhaba anneler adetim 5 gün gecikti test yaptım ve çift cizgi biraz. Doktora adetimin geciktiği tarihi mi söyleyeceğim yoksa bir önceki kanama olduğu tarihimi nolur açık açık yazın son adetinin ilk günü ne demek anlamıyorum
birprensbirprensesannesi- Sariilayda16 öncelikle hayırlı olsun sağlıklı bir gebelik olsun inşallah son adetinizi söylemeniz gerekiyor yani en son ne zaman adet olduysanız onun ilk başlangıç günü yani bebeğin kaç haftalık olduğu son adet tarihine göre hesaplanıyor
Deletedmom_103 Sariilayda16 mesela adetin ekim ayının 30unda başladı atıyorum 5inde bitti. Sen 30 ekim başlangıç tarihini söyleyeceksin canım
Kirmizibalik1 Sariilayda16 Simdi adet olamadin zaten.. Bir onceki kanaman atiyorum10 ekimde basladi 15 ekimde bitti ya, 10ekim son adetin ilk gunu oluyor. Yani bir onceki adet tarihinin ilk gunu.
SmrBkrci Son adet tarihini söyleyeceksin canım. Mesela ben en son 1 martda adet grdüm ilk gününü baz Alıyorsun. 1 mart adet baslangıcıydı sonu değil
Tugba_42 Geciken adetini değil bir önceki adet olduğun günü söyleyeceksin canım yani en son kanaman olan adetini
SmrBkrci Ebrarabla_06 forumdaki postlardan farkediyordum zaten canım aynı gündeyiz. Bide portakalın annesi var bigün önce olan. Durumun nasıl peki ilk gebelikmi seninki sancın falan varmı. Benm ikinci gebeliğim ilki normaldi 40+6da doğum yapmıştım suni sancıyla bunda suni sancı takılmaması için dua ediyorum beklemedeyim
Ebrarabla_06 SmrBkrci evet canım benim aynı gündeyiz seninle bakalım üçümüzden ilk önce kim doğuracak iyiyim canım benim sen nasılsın ilk gebeliğim sancım ara sıra oluyor geliyor gidiyor ama yalancı sancı normal doğum yapmak istiyorum ama bakalım bizim prenses hanım nasıl gelecek inşallah suni takılmaz yaaaa bekleyelim bakalım senin kinin cinsiyeti ne işim buldunuz mu
SmrBkrci Ebrarabla_06 benim 1 kızım var 3 bçuk yasında ismi Efnan. buda erkek isim konusunda kararsısız o yüzden doğum sonrasına erteledk. Bnmde ara ara yalancı sancılarım oluyor ama 40 hftayı gececek gbime geliyor. Gönlüm 40 hftayı doldurmasından yana ama suni korkutuyor biraz bkalım 🙃🙃
Papiiii Sariilayda16 hayir yani bu ay gecikeni soylemiyceksin gecen ayim kaçı adet olduysan onu diyeceksin.Bu ay adetin geciktigi olmadigin icin son adetin gecen ayki sayiliyor bitsnem umarim anlata bilmisimdir
Ebrarabla_06 SmrBkrci Rabbim bağışlasın inşallah canım benim isim konusunda biz ilk günden itibaren karar vermiştik benim de bir düşüğüm var suni beni hiç korkutmuyor benimde kızım bu günlerde gelir diye tahmin ediyorum ama bakalım ne zaman gelecek prenses hanım eşimle bekliyoruz canım hayırlısı olsun inşallah canım benim sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🥰❤️